Back to work

Of voor een borrel & break.

The Bar in numbers

0 personen voor recepties
0 werkplekken
0 oppervlakte
0 Vader des Vaderlands

Pssst… ben je hier al geweest?

Met trots presenteren wij The Bar, het kloppend hart van onze meeting locatie. Een supermooie hotspot, geïnspireerd op de industriële stijl van het hele pand maar dan in een warme, eigentijdse setting. Met stoere leren stoelen maar ook hippe lampen en velours banken. Werkplekken met een eigen leeslamp, oplaadpunt en gratis wifi, luxe verlichting en een grote bar om aan te schuiven. Hier wacht je een gezellige afternoon break na je meeting maar kan je ook terecht voor een (kerst-)borrel, nieuwjaarsmeeting met collega’s of andere happenings tot zo’n 80 personen. En dat alles onder het toeziend oog van onze Vader des Vaderlands aan de muur, een echte eyecatcher ;). In december is The Bar in sfeervolle feestversiering gehuld.

Direct aangrenzend loop je de ruime lounge in met de andere meeting rooms just around the corner.

 

Same work, different office

We zeiden het al even, voor een flexplek ben je hier ook welkom (wel alleen op reservering). Want naast goede wifi hebben we ook heerlijke koffie, aansluitpunten voor je laptop, gratis parkeergelegenheid, fruitwater, printservice en de bushalte op nog geen 100 meter. Even de benen strekken kan in onze ruime lounge of op het terras. Ook voor online meetings kunnen wij de verbinding voor je regelen en alle apparatuur voor je verzorgen. No worries, we fix it!

 

Events at The Bar

The Bar is ideaal voor sfeervolle (lente-)borrels met collega’s, een receptie met relaties of andere happenings tot zo’n 80 personen.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw (summer) event in The Bar!

Take a look!