The Bar; stijlvol hotel-chique borrelen

ook voor een receptie of klein event

Numbers The Bar

0 personen voor recepties
0 oppervlakte
0 Vader des Vaderlands

Pssst… ben je hier al geweest?

Met trots presenteren wij onze bar, het kloppend hart van onze meeting locatie. Een supermooie hotspot, geïnspireerd op de industriële stijl van het hele pand maar dan in een warme, eigentijdse setting. Met stoere leren stoelen maar ook hippe lampen en velours banken. Werkplekken met een eigen leeslamp, oplaadpunt en gratis wifi, luxe verlichting en een grote bar om aan te schuiven. Hier wacht je een gezellige afternoon break na je meeting maar kan je ook terecht voor een (zomer of kerst-)borrel, nieuwjaarsmeeting met collega’s of andere happenings tot zo’n 70 personen. En dat alles onder het toeziend oog van onze Vader des Vaderlands aan de muur, een echte eyecatcher ;). In december is de bar in sfeervolle feestversiering gehuld.

Andere mogelijkheden

The Bar is direct grenzend aan onze ruime lounge met gemakkelijke toegang tot de andere meeting rooms, just around the corner. Borrel je liever buiten? Kies dan voor ons terras of voor The Greenhouse.

 

The Bar

Drinks

We ♥ drinks!

The Bar is ideaal voor sfeervolle borrels met collega’s, een receptie met relaties of andere happenings tot zo’n 70 personen.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw event!

 

Take a look!