0 / 5.0 gemiddeld cijfer dat onze klanten ons geven
0 / 10 klanten zouden ons aanbevelen
0 / 10 gemiddeld cijfer voor onze service
0+ reviews van klanten

Reviews

Bekijk de reviews van ECC Leiden.

Bekijk de reviews van ECC Leiden op Google

Wat vonden klanten van ons?

2-daags evenement georganiseerd met diverse sub-zaal wisselingen. Zeer warme, gezellige, professionele inrichting die uitnodigt tot het goede gesprek. Uiterst vriendelijke en flexibele medewerkers. Heerlijk eten in meer dan voldoende mate aanwezig en ook voor dieetwensen voldoende variatie. Geen galmende ruimtes, temperatuur in de zalen perfect te regelen. QR-Coronacontrole volledig uit handen genomen en goed geregeld. Zeker een eventlocatie om terug te komen.
Gwendola Piek Secretaresse Raad van Bestuur | Ipse de Bruggen
ECC Leiden staat al een tijdje bij ons op 1 als favoriete locatie in Leiden voor onze cursussen, als deze niet op school kunnen plaatsvinden. Er is een prettige, flexibele samenwerking en goede service! Daarnaast is natuurlijk ook de ligging ideaal en de parkeermogelijkheid erg fijn.
Marian van der Gijp Hogeschool Leiden
ECC Leiden biedt ons in deze tijd een uitkomst. Ruime vergaderlocaties waardoor wij de trainingen prettig en veilig kunnen geven. Daarnaast zijn de medewerkers zeer vriendelijk en gastvrij! Het is een fijne plek om te trainen.
Joanne Huizinga Topaz
Marente heeft een prachtig feest gehad waar ruim 1.500 medewerkers van genoten hebben. Het feest is zonder problemen verlopen en de voorbereiding was voortreffelijk. Het was een goede keuze om dit evenement bij ECC Leiden te houden!
Anita Hagendoorn Secretaresse raad van bestuur | Marente
Ik kan ECC Leiden niet vaak genoeg aanbevelen en wil nogmaals het personeel en de organisatie bedanken voor de vriendelijke en goede samenwerking
Shirley Brewer Secretarial Discipline Supervisor | Jacobs
ECC Leiden is een prettige Black Box midden in de Randstad. Ruime parkeerplaats, prettige en lichte ontvangst ruimte, met daarachter een multifunctionele ruimte waarin je als eventorganizer helemaal los kunt gaan
Dirk Prijs Project manager | Genootschap voor Eventmanagers

Wie gingen je voor?

  • Hogeschool Leiden

  • Leids Universitair Medisch Centrum

  • Q-Music