0 personen
0 black-box
0 parkeerplaatsen
0 Pool for small events

Wij hebben ruime ervaring in (publieks-) feesten, beurzen, shows en recepties

Samen met jou of in nauwe samenwerking met een organisatiebureau helpen wij graag bij het organiseren van je evenement. Natuurlijk kan je het ons ook helemaal in handen te geven om het perfecte evenement neer te zetten. We denken immers graag met je mee over de invulling, aankleding en het unieke karakter of de boodschap die je wilt uitdragen. Apparatuur, acts, catering, thema’s… let us know!

Pak je het groot(s) aan dan kan je helemaal je ding doen in onze grote ‘black-box’ van 2700 m². Voor kleinere events zoals een huwelijksvoltrekking, pool party, brainstormsessie of productlancering bieden wij onze Pool. Een super unieke locatie waar je iedereen mee verrast.

Meet us

Ons team van meeting specialisten staat voor je klaar om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen en uit te voeren. Uiteraard volledig in aansluiting op jouw wensen!

Download onze factsheet

 • Evenement bij vergaderlocatie ECC Leiden

  (Publieks-) feesten en partijen

  Feestje vieren? Geen probleem! Je kunt bij ons terecht voor (publieks-)feesten tot zo’n 2500 personen. Op zoek naar een locatie voor jouw bedrijfsfeest of trouwlocatie? ECC Leiden is ook hiervoor dé locatie met ruime parkeergelegenheid. Waar vind je dat in de Randstad?

 • Beurzen

  Indoor beurzen, rommelmarkten, een hondenshow of dansevenement; we kijken nergens van op en hebben al veel mogen organiseren voor onze opdrachtgevers. Dus ben je op zoek naar een locatie voor het organiseren van een vakbeurs of consumentenbeurs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 • the Pool ECC Leiden

  Recepties

  Je wilt een receptie organiseren ter gelegenheid van een feestelijke gebeurtenis zoals een jubileum, afscheid of kennisgeving? Misschien wel een pool party of huwelijksvoltrekking op een unieke locatie? ECC Leiden verzorgt dit voor je tot in detail. Bijvoorbeeld in onze nieuwe ruimte The Pool, let’s dive in!

Mogelijkheden tijdens jouw evenement

 • Parkeren

  ECC Leiden heeft de beschikking over 250 parkeerplaatsen op het eigen terrein en is bovendien uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Gelegen naast de A44 een perfectie combi van ruimte en bereikbaarheid!

 • Akoestiek

  De 7 meter hoge wanden in de black-box van ECC Leiden zijn voorzien van 15 cm beplating met steenwol. Dit is o.a. voor isolatie van deze ruimte maar garandeert ook een goede akoestiek tijdens muzikale evenementen.

 • Catering

  De kwaliteit van de catering vinden wij net zo belangrijk als het evenement zelf. Bij ECC Leiden hoef je hier niet naar om te kijken, dat verzorgen wij via onze catering van de Dames Dietz. (H)eerlijk, eigentijds en van hoge kwaliteit.

 •  

   

Laten we samen je wensen bespreken!