Evenementen

De meest veelzijdige evenementenlocatie in de regio

0 personen
0 Greenhouse
0 gratis parkeerplaatsen
0 Pool

Let's wow your event!

Op zoek naar een goed bereikbare evenementenlocatie met ruime (gratis) parkeervoorzieningen, uitstekende cateringmogelijkheden en een eigentijdse indeling? ECC Leiden staat bekend als dé perfecte locatie voor jouw evenement, beurs, receptie, livestream of (hybride) bijeenkomst. Flexibele mogelijkheden en informele ruimtes voor een verrassend onderkomen.

Creatieve hotspots

De diverse creatieve hotspots op onze locatie, zoals The Greenhouse, maken jouw event nét even anders. Of wat dacht je van onze Classroom? Uitstekend geschikt als studio voor livestream events. Look and see for yourself!

Small events

Voor kleinere events zoals een jubileum, receptie, pool party, brainstormsessie of produkt lancering vind je in onze Pool misschien wel wat je zoekt. Een super unieke ruimte waar je het hele zwembad tot je beschikking hebt (zónder water :)) en waarmee je iedereen verrast. Wil je de gehele locatie afhuren? Ook dat is mogelijk!

Big events

Pak je het groter aan? Dan bieden wij The Hall aan, een grote ruimte van 2700 m² met eigen entree. Geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, congressen en recepties tot 1000 personen. Deze ruimte wordt niet verhuurd voor publieksevenementen en is altijd op aanvraag.

Vertel ons jouw wensen

Ben je er al helemaal uit hoe jouw event eruit moet zien of wil je nog de puntjes op de i zetten? Samen met jou of in nauwe samenwerking met een organisatiebureau denken wij graag met je mee.We bespreken uitgebreid jouw wensen en verwachtingen over de invulling, aankleding en het unieke karakter van het event of van de boodschap die je wilt uitdragen. Let’s wow your event!

Let’s meet

Ons team staat voor je klaar om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen en uit te voeren.

Contact onze Meeting Specialist voor al je vragen! 071 5355523

Download de brochure

Nauurlijk kun je ook onze locatie bekijken met de virtual tour.

 • Catering

  Feestje vieren? Geen probleem! Je kunt terecht in onze gezellige Bar, Pool of Greenhouse voor een andere beleving van jouw event. Ook de catering is dik in orde en altijd in samenspraak met de opdrachtgever. Van luxe borrelhapjes tot verantwoorde lunchopties of walking dinner. Eigentijdse, verrassende catering!

 • Creative meetings

  ECC Leiden biedt diverse ruimtes voor alle soorten creatieve meetings! Productpresentatie, receptie, brainstormsessie of interactieve workshop? Geen enkel probleem! The Pool en The Greenhouse zijn enkele voorbeelden die hiervoor perfect geschikt zijn. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding.

 • Small events

  ECC Leiden is een veelzijdige evenementenlocatie! Zo kan je bij ons terecht voor pool parties, bedrijfsborrels, het geven van workshops en alle andere evenementen. ECC Leiden verzorgt dit graag voor je, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Bijvoorbeeld in onze nieuwe ruimte The Pool, let’s dive in!

   

   

Mogelijkheden tijdens jouw evenement

 • Parkeren

  ECC Leiden biedt 250 gratis parkeerplaatsen op het eigen terrein en is bovendien uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Gelegen naast de A44 een perfectie combi van ruimte en bereikbaarheid!

 • Catering

  De kwaliteit van de catering vinden wij net zo belangrijk als het evenement zelf. Bij ECC Leiden hoef je hier niet naar om te kijken, dat verzorgen wij via onze catering van de Dames Dietz. (H)eerlijk, eigentijds en van hoge kwaliteit.

Summer events

Neem plaats op ons zonnige terras! Dé ideale plek voor een heerlijk verkoelend drankje en gezelligheid met collega’s na een lange vergadering. Met unieke containerbar, comfortabele loungeseats en een beachy uitstraling hebben we een stukje Ibiza naar Leiden gehaald! 😎Zit het weer toch niet mee? Dan kun je uitwijken naar The Bar of The Greenhouse.

Mogelijkheden

🍸 Drankjes uit de containerbar
☀️ Sunshine! (fingers crossed)
🧍 Plek voor 40 personen (60 inclusief The Greenhouse)
😁 Ook exclusief af te huren voor bijvoorbeeld een bedrijfsborrel
🌴 Rustige plek in het midden van onze locatie

Laten we samen je wensen bespreken!