Evenementen

0 personen
0 Greenhouse
0gratis parkeerplaatsen
0 Pool

Let's wow your event!

Op zoek naar een goed bereikbare locatie met ruime parkeervoorzieningen, uitstekende cateringmogelijkheden en een eigentijdse indeling? ECC Leiden staat bekend als dé perfecte locatie voor allerlei evenementen, beurzen, recepties of online bijeenkomsten. Door onze flexibele mogelijkheden en informele ruimtes bieden wij een verrassende onderkomst voor jouw event tot maximaal 300 personen. De diverse creatieve hotspots op onze locatie, zoals The Greenhouse, maken jouw event nét even anders. Of wat dacht je van onze Classroom? Look and see for yourself!

Voor kleinere events zoals een jubileum, pool party, brainstormsessie of product lancering vind je in onze Pool misschien wel wat je zoekt. Een super unieke ruimte waar je het hele zwembad tot je beschikking hebt (zónder water :)) en waarmee je iedereen verrast. Wil je de gehele locatie afhuren? Ook dat is mogelijk!

Samen met jou of in nauwe samenwerking met een organisatiebureau denken wij graag met je mee. Laten we samen jouw wensen bespreken en je verwachtingen over de invulling, aankleding en het unieke karakter of de boodschap die je wilt uitdragen. Let’s wow your event!

Meet us

Ons team staat voor je klaar om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen en uit te voeren. Uiteraard volledig in aansluiting op jouw wensen!

Contact onze Meeting Specialist voor al je vragen! 071 203 3607

Download de brochure
 • Catering

  Feestje vieren? Geen probleem! Je kunt terecht in onze gezellige Bar, Pool of Greenhouse voor een andere beleving van jouw event. Ook de catering is dik in orde en altijd in samenspraak met de opdrachtgever. Van luxe borrelhapjes tot verantwoorde lunchopties of walking dinner. Eigentijdse, verrassende catering bieden wij aan via onze cateraar Dames Dietz.

 • Creative meetings

  ECC Leiden biedt diverse ruimtes voor alle soorten creatieve meetings! Product presentatie, receptie, brainstormsessie of interactieve workshop? Geen enkel probleem! The Pool en The Greenhouse zijn enkele voorbeelden die hiervoor perfect geschikt zijn. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding.

 • Small events

  Ook voor small events ben je bij ECC Leiden aan het juiste adres! Zo kan je bij ons terecht voor pool parties, bedrijfsborrels, het geven van workshops en alle andere evenementen. ECC Leiden verzorgt dit graag voor je, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Bijvoorbeeld in onze nieuwe ruimte The Pool, let’s dive in!

   

   

Mogelijkheden tijdens jouw evenement

 • Parkeren

  ECC Leiden biedt 150 gratis parkeerplaatsen op het eigen terrein en is bovendien uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Gelegen naast de A44 een perfectie combi van ruimte en bereikbaarheid!

 • Catering

  De kwaliteit van de catering vinden wij net zo belangrijk als het evenement zelf. Bij ECC Leiden hoef je hier niet naar om te kijken, dat verzorgen wij via onze catering van de Dames Dietz. (H)eerlijk, eigentijds en van hoge kwaliteit.

Winter events

The Greenhouse en The Bar decoreren wij gedurende de koudere maanden in een winterse setting met een feestelijke kersttouch. Uitstekend geschikt voor kleinschalige events of voor een sfeervolle afsluiting met een hapje en drankje na afloop van je event. Bespreek de mogelijkheden met ons team en we weten zeker dat jouw event straks geslaagd is! Bekijk hier alle mogelijkheden voor een winterevent.

Laten we samen je wensen bespreken!