The Greenhouse summer vibes

Welcome in onze Greenhouse! Deze vintage kas bevindt zich op ons terras en is een fijne, besloten ruimte met veel natuurlijk daglicht en de warme van de zon. En mocht het nog wat frisjes zijn dan bieden de heaters uitkomst zodat er altijd een aangename temperatuur is. Zéér geschikt voor je borrel na afloop van een meeting, zomaar een lenteborrel of een informele receptie. In combinatie met het sfeervolle terras geeft deze ruimte bij mooi weer een heerlijke binnen/buiten beleving voor in totaal zo’n 80 personen.

Vintage

The Greenhouse is ingericht met vintage banken, krukjes, stoelen en een leestafel. Voorzien van diverse heaters, Zuid-Europese beplanting en gezellige verlichting kan je hier het hele jaar door genieten in een Mediterrane omgeving. Ideaal voor jouw lente borrel of summer event!

Virtual Tour

Proef de sfeer in The Bar

Naast ons gezellige terras met Greenhouse kan je er ook voor kiezen om binnen te borrelen in The Bar, het kloppend hart van onze locatie. Ideaal voor sfeervolle (lente-)borrels met collega’s, een receptie met relaties of andere happenings tot zo’n 80 personen. En dat alles onder het toeziend oog van onze Vader des Vaderlands aan de muur, een echte eyecatcher ;).

Hotspot

The Bar is een supermooie hotspot, geïnspireerd op de industriële stijl van het hele pand maar dan in een warme, eigentijdse setting. Met stoere leren stoelen maar ook hippe lampen en velours banken. ‘The place to be’ voor gezellige bijeenkomsten!

Party Packages

 • 3 drankjes € 33,50 p.p.

  Inclusief 3 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en gevarieerde borrelhapjes van cateraar Dames Dietz. Dit arrangement is mogelijk in The Bar, Pool en/of Terrace – Greenhouse. Packages zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

  Reserveer
  Lees meer over
 • 5 drankjes € 37,50 p.p.

  Inclusief 5 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en gevarieerde borrelhapjes van cateraar Dames Dietz. Dit arrangement is mogelijk in The Bar, Pool en/of Terrace – Greenhouse. Packages zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

  Reserveer
  Lees meer over
 • 8 drankjes € 41,50 p.p.

  Inclusief 8 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en gevarieerde borrelhapjes van cateraar Dames Dietz. Dit arrangement is mogelijk in The Bar, Pool en/of Terrace – Greenhouse. Packages zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

  Reserveer
  Lees meer over

Wij maken er samen een (zomers) feestje van!