The Greenhouse - summer vibes

Welkom in onze Greenhouse! Deze vintage kas bevindt zich op ons terras en is een fijne, besloten ruimte met veel natuurlijk daglicht en de warme van de zon. En mocht het nog wat frisjes zijn dan bieden de heaters uitkomst zodat er altijd een aangename temperatuur is. Zéér geschikt voor je borrel na afloop van een meeting, zomaar een lenteborrel of een informele receptie. In combinatie met het sfeervolle terras geeft deze ruimte bij mooi weer een heerlijke binnen/buiten beleving voor ca. 60 personen.

Vintage

The Greenhouse is ingericht met vintage banken, krukjes, stoelen en een leestafel. Voorzien van diverse heaters, Zuid-Europese beplanting en gezellige verlichting kan je hier het hele jaar door genieten in een Mediterrane omgeving. Ideaal voor jouw lente borrel of summer event! In The Greenhouse zelf kan je plaatsnemen met ca. 20 personen. Het terras is geschikt voor zo’n 40 personen; een uitstekenden combinatie voor jouw summer event!

Summer events & borrels

Neem plaats op ons zonnige terras! Dé ideale plek voor een heerlijk verkoelend drankje en gezelligheid met collega’s na een lange vergadering. Met unieke containerbar, comfortabele loungeseats en een beachy uitstraling hebben we een stukje Ibiza naar Leiden gehaald! 😎Zit het weer toch niet mee? Dan kun je uitwijken naar The Bar of The Greenhouse.

🍸 Drankjes uit de containerbar
☀️ Sunshine! (fingers crossed)
🧍 Plek voor 40 personen (60 inclusief The Greenhouse)
😁 Ook exclusief af te huren voor bijvoorbeeld een bedrijfsborrel
🌴 Rustige plek in het midden van onze locatie

Plan jouw borrel

Virtual Tour

Proef de sfeer in The Bar

Naast ons gezellige terras met Greenhouse kan je er ook voor kiezen om binnen te borrelen in The Bar, het kloppend hart van onze locatie. Ideaal voor sfeervolle (lente-)borrels met collega’s, een receptie met relaties of andere happenings tot zo’n 80 personen. En dat alles onder het toeziend oog van onze Vader des Vaderlands aan de muur, een echte eyecatcher ;).

Hotspot

The Bar is een supermooie hotspot, geïnspireerd op de industriële stijl van het hele pand maar dan in een warme, eigentijdse setting. Met stoere leren stoelen maar ook hippe lampen en velours banken. ‘The place to be’ voor gezellige bijeenkomsten tot ca. 50 personen.

The Bar