ECC Leiden: een ruime locatie met onbegrensde mogelijkheden

  • Mogelijkheden

    ECC Leiden is een ruime vergader-, evenementen- en congreslocatie inéén. Met de 15 unieke vergaderzalen waaronder 5 creatieve hotspots biedt ECC Leiden 5000 m² ruimte aan meetings & events. Onze locatie biedt hiermee een eindeloze hoeveelheid mogelijkheden voor bijeenkomsten en evenementen!

  • Bereikbaarheid

    ECC Leiden is makkelijk bereikbaar vanwege de centrale ligging naast snelwegen en OV. Door de ligging aan de A44 en nabij de A4 is onze locatie gemakkelijk bereikbaar vanaf Schiphol, Amsterdam en Den Haag. ECC Leiden biedt 250 parkeerplaatsen en is gelegen tegenover het zakelijke district van Leiden (Leiden Bio Science Park) en goed bereikbaar met per OV (10 minuten vanaf Leiden Centraal Station).

  • Aanvullende wensen

    Alle bijeenkomsten worden geheel uitgevoerd in volledige overeenstemming met de opdrachtgever en conform de behoeften en wensen. ECC Leiden biedt ‘customized’ catering, moderne techniek en audiovisuele middelen. Meer of andere wensen? Laat het ons gerust weten want we denken graag mee met de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Geen vraag is ons te gek, geen bijeenkomst is ons vreemd. Bel of mail gerust!

Locatie

ECC Leiden biedt 15 moderne vergaderzalen, een ruime lounge en een terras met Greenhouse. Samen goed voor 5000 m² vergader- en evenementenruimte. ECC Leiden biedt voor elk type vergadering, evenement of congres de juiste deskundigheid!

Bereikbaarheid

ECC Leiden is gemakkelijk bereikbaar vanaf Schiphol, Amsterdam en Den Haag door haar ligging aan de A44. Tevens is onze locatie uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer (vanaf CS Leiden in 10 minuten). ECC Leiden is gelegen tegenover het zakelijke district van Leiden (Leiden Bio Science Park) en biedt 250 parkeerplaatsen.

Toegankelijkheid

Onze gehele locatie is gelijkvloers en goed toegankelijk voor minder validen. Ook voorzien wij in een mindervalidentoilet. Voor het gebruik van ons terras met Greenhouse bieden wij overgangsprofielen over de drempels. Laat ons gerust weten als er vragen zijn of als wij in iets kunnen voorzien.

Our story - over ons

2015

Oprichting ECC Leiden – The Black Box

12 juni 2015

Een spetterende opening met o.a. optredens van Xander de Buisonjé, Dean Saunders en Funky Piano’s XXL.

9-12 februari 2019

European Meetings & Events Conference

2020

Uitbreiding ECC Leiden met 15 vergaderzalen – restyling lounge en alle vergaderzalen

15 januari 2021

De Black-Box van ECC Leiden fungeert als test- en vaccinatielocatie van de regio Leiden en de Bollenstreek i.s.m. GGD Hollands Midden. Opening met o.a. Henri Lenferink (burgemeester Leiden) en GGD-directeur Sjaak de Gouw.

1 februari 2021

Opening van het geheel vernieuwde ECC Leiden!

9 juli 2021

Opening van The Pool.

30 augustus 2021

Opening van The Bar.

The Bar

februari 2022

Opening The Greenhouse op ons terras

februari 2022

Opening The Canteen voor de lunch.

 

juli 2022

Opening relax area van The Canteen

september 2022

Nieuwe kleuren na een zomerse fresh-up van onze locatie.

januari 2023

Opening van The Classroom.

The Classroom

maart 2023

Nieuwe VR-tour online met alle nieuwe hotspots in beeld.

mei 2023

Nieuwe look voor onze toiletten, amazing 🙂