ECC Leiden: een ruime locatie met onbegrensde mogelijkheden

  • Mogelijkheden

    ECC Leiden is een ruime vergaderlocatie, evenementen- en congrescentrum inéén. Blikvanger is de plenaire evenementenzaal (1775m²), een gelijkvloerse ‘black-box’ met een vrije hoogte van 7 meter. Gecombineerd met de 15 vergaderzalen biedt ECC Leiden ruim 5000 m² aan vergaderruimte. Deze locatie biedt hiermee een eindeloze hoeveelheid mogelijkheden voor bijeenkomsten en evenementen!

  • Bereikbaarheid

    ECC Leiden is makkelijk bereikbaar vanwege de centrale ligging naast snelwegen en OV. Door de ligging aan de A44 en nabij de A4 is onze locatie gemakkelijk bereikbaar vanaf Schiphol, Amsterdam en Den Haag. ECC Leiden is gelegen tegenover het zakelijke district van Leiden (Leiden Bio Science Park) en goed bereikbaar met per OV (op 10 minuten rijden van Leiden Centraal Station).

  • Aanvullende wensen

    Alle bijeenkomsten worden geheel uitgevoerd in volledige overeenstemming met de opdrachtgever en conform de behoeften en wensen. ECC Leiden biedt ‘customized’ catering, moderne techniek en audiovisuele middelen. Meer of andere wensen? Laat het ons gerust weten want we denken graag mee met de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Geen vraag is ons te gek, geen bijeenkomst is ons vreemd. Bel, mail of app gerust!

Think big

Gelegen in het zakelijke hart van de Randstad, bieden wij niet alleen 15 gerestylde vergaderzalen met een heerlijk ruime lounge maar ook een unieke, zeer flexibele ‘black-box’ van maar liefst 1775 m².  Samen goed voor zo’n 5000 m² aan meeting space. De black-box is een grote ruimte met een vrij vloeroppervlak, uitstekend geschikt als locatie voor jouw congres (van 450 tot 1000 personen), evenement (tot 2500 personen), beurs, receptie of productpresentatie. Deze ‘black-box’ is volledig aanpasbaar aan jouw wensen en kan transformeren van een locatie voor een personeelsfeest tot een zaal voor een congres of publieksbeurs.

Op de 1e etage van de ‘black-box’ bevindt zich een vide (431 m²), geschikt voor stands of VIP-ontvangsten. Er zijn 2 ruime foyers (van respectievelijk 300m² en 223m²) evenals twee aangesloten boardrooms.

ECC Leiden

Duurzaam

ECC Leiden garandeert het gebruik van duurzame diensten zoals ledverlichting, lucht- en temperatuurcirculatie volgens de nieuwste normen. Ook hebben wij een uitstekende isolatie en akoestiek door de 15 cm dikke beplating van steenwol van de 7 meter hoge wanden, ideaal voor muzikale evenementen. De gemakkelijk te bedienen belichting geeft deze grote ruimte iedere gewenste uitstraling. Daarnaast kan er door middel van railgordijnen gesplitst worden in twee ruimtes waardoor het mogelijk is bijvoorbeeld een cateringplein te bouwen of om de black-box geschikt te maken voor kleinere bijeenkomsten.

Neem een rondleiding Download onze factsheet

ECC Leiden

Locatie

ECC Leiden biedt een full-service concept: een grote black-box van 1775 m², 15 moderne vergaderzalen, een ruime lounge en een terras. Samen goed voor ruim 5000 m² vergader- en evenementenruimte. ECC Leiden biedt voor elk type vergadering, evenement of congres de juiste deskundigheid!

Bereikbaarheid

ECC Leiden is gemakkelijk bereikbaar vanaf Schiphol, Amsterdam en Den Haag door haar ligging aan de A44. Tevens is onze locatie uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer (vanaf CS Leiden in 10 minuten). ECC Leiden is gelegen tegenover het zakelijke district van Leiden (Leiden Bio Science Park) en biedt 250 parkeerplaatsen.

Our story - over ons

2015

Oprichting ECC Leiden

ECC Leiden bij de opening in 2015

12 juni 2015

Een spetterende opening met o.a. optredens van Xander de Buisonjé, Dean Saunders en Funky Piano’s XXL.

9-12 februari 2019

European Meetings & Events Conference

2020

Restyling lounge en vergaderzalen ECC Leiden

15 januari 2021

Opening ECC Leiden als vaccinatielocatie van de regio Leiden en de Bollenstreek i.s.m. GGD Hollands Midden. Met o.a. Henri Lenferink (burgemeester Leiden) en GGD-directeur Sjaak de Gouw.

1 februari 2021

Opening van het geheel vernieuwde ECC Leiden!

The Lounge

The Lounge

9 juli 2021

Opening van The Pool.

the Pool ECC Leiden

the Pool ECC Leiden

30 augustus 2021

Opening van The Bar.

The Bar