Voel je welkom

Bij binnenkomst, tussen de bijeenkomst door of na afloop; de eet- en drinkmomenten zijn belangrijk om je als gast welkom te voelen, te ontspannen en informeel met elkaar van gedachten te wisselen. Deze momenten krijgen uiteraard onze bijzondere aandacht en de mogelijkheden zijn talrijk, maar altijd in overleg met de opdrachtgever.

Smaak

Hygiëne, smaak en pure ingrediënten vinden wij altijd erg belangrijk. De verrassende foodconcepten die wij inzetten van cateringbedrijf Dames Dietz sluiten hier perfect op aan. Kwaliteit, smaakbeleving én een prachtige presentatie want dat laatste is ook niet onbelangrijk. Indien gewenst zijn de items per stuk verpakt of worden zij aantrekkelijk gepresenteerd op mooie schalen en plateau’s waarvan de gasten hun lunch kunnen samenstellen. Of dat nu een (h)eerlijke, gezonde en home made starter, lunch, break of borrel betreft; het is een beleving waar je zeker voor terug komt!

Download de brochure

Borrels

Op onze veelzijdige locatie bieden wij uiteenlopende mogelijkheden voor een gezellige bedrijfsborrel. Dit kan zowel plaatsvinden in onze inspirerende en out-of-the-boxlocatie The Pool, in onze sfeervolle bar of op het terras met Greenhouse. Liever in een aparte zaal of toch gezellig in de lounge met haar comfortabele banken? Ook geen probleem, we bespreken graag de mogelijkheden en zorgen dat het op jullie wensen aansluit. Een volledig verzorgde avond, compleet met inrichting, belichting, catering, muziek, technische assistentie en een avondvullend programma? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Contact

The Canteen

Sinds februari 2022 hebben we The Canteen in gebruik genomen. Een mooie, industriële ruimte waar je zelf je droomlunch kunt samenstellen. Vanaf verschillende plateaus worden hier de heerlijk belegde broodjes, salades, warme snacks, verse sapjes, yoghurtjes en melk aangeboden. En natuurlijk start je hier de dag met zoetigheid naast je kopje koffie. Voor de middag kan je hier een break pakken om de laatste spurt naar het einde van je meeting nog wat energie te krijgen. Bekijk alle foto’s en meer informatie hieronder.

Naar The Canteen