Creatieve ruimtes

The Bar

Met trots presenteren wij The Bar, het kloppend hart van onze meeting locatie. Een supermooie hotspot, geïnspireerd op de industriële stijl van het hele pand maar dan in een warme, eigentijdse setting. Met stoere leren stoelen maar ook hippe lampen en velours banken. Werkplekken met een eigen leeslamp, oplaadpunt en gratis wifi, luxe verlichting en een grote bar om aan te schuiven. Hier wacht je een gezellige afternoon break na je meeting maar kan je ook terecht voor een (kerst-)borrel, nieuwjaarsmeeting met collega’s of andere happenings tot zo’n 80 personen. En dat alles onder het toeziend oog van onze Vader des Vaderlands aan de muur, een echte eyecatcher ;). In december is The Bar in sfeervolle feestversiering gehuld.

Ga naar The Bar

The Terrace

Vanaf medio oktober is ons terras/Greenhouse in een sfeervolle winter setting getransformeerd. Veel lichtjes, heaters, schapenvachtjes en plaids om deze periode warm en gezellig door te komen. Vanaf de decembermaand worden hier nog diverse kerstdecoraties aan toegevoegd. Zéér geschikt voor je borrel na afloop van de meeting of om een traditionele kerst- of nieuwjaarsborrel te organiseren. In combinatie met bijvoorbeeld winterkost of juist feestelijke hapjes wordt dit een heerlijke binnen/buiten ‘happening’.

Ga naar The Terrace
The Terrace

The Pool

Vergaderen saai? Niet in onze nieuwe creatieve hotspot The Pool. Je voelt je als een vis in het water in deze vernieuwde ruimte, waar je vroeger alleen in badkleding toegang had. Tegenwoordig kan je hier comfortabel vergaderen maar ook goed een pool party organiseren of je bruiloft, borrel of brainstormsessie houden. Small events dus, we love it! Je bevindt je in een voormalig hotelzwembad compleet met reddingsboeien, zwemhaak, strandstoelen en de tegeltjes overal om je heen. Maar vooral ingericht anno nu met comfortabele stoelen, de nieuwste techniek, een heerlijke coffee corner, loungeplekken, gezellige verlichting en healthy catering. Achtergrondmuziekje erbij en je event valt zeker niet in het water;).

Ga naar The Pool

The Greenhouse

Tijdens lange vergaderdagen hebben onze gasten een heerlijke break-out spot op ons terras, naar gelang het seizoen in een zomerse beachlook of winterse setting. Helaas gooit het Hollandse weer nog wel eens roet in het eten om gezellig buiten te zijn. Met de komst van onze Greenhouse is dat verleden tijd! Nu kunnen we onze vergadergasten altijd een heerlijk buitengevoel geven. Van origine gebruikt in de tuinbouw heeft deze stijlvolle kas nu een tweede leven gekregen in Leiden.

Ga naar The Greenhouse
The Greenhouse

The Classroom

Een kleinschalig auditorium voor 32 personen is het uitgangspunt voor deze vergaderzaal. Ben je met minder personen dan kunnen de stoelen worden omgeklapt als tafeltje, dat kan gewenst zijn bij seminairs of een workshop bijvoorbeeld. Maar ook voor een receptie, filmpresentatie of nascholing zit je in The Classroom op je best. De hippe, inspirerende omgeving doet de rest!

 

Ga naar The Classroom