Creatieve ruimtes

Bij ECC Leiden hebben we vijf creatieve ruimtes. Zo hebben we het kleinschalig auditorium The Classroom, kun je vergaderen op de bodem van het zwembad in The Pool, brainstormen tussen het groen in The Greenhouse, een borrel met collega’s doen in The Bar en even wat zonnestralen meepakken met een heerlijk drankje op het terras met bar. Vergaderen saai? Zeker niet! Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw meeting of evenement in één van onze creatieve ruimtes.

Welke locatie kies jij? 😉

The Classroom

Een kleinschalig auditorium voor 32 personen is het uitgangspunt voor deze vergaderzaal. Ben je met minder personen dan kunnen de stoelen worden omgeklapt als tafeltje, dat kan gewenst zijn bij seminairs of een workshop bijvoorbeeld. Maar ook voor een receptie, filmpresentatie of nascholing zit je in The Classroom op je best. De hippe, inspirerende omgeving doet de rest!

 

Ga naar The Classroom
The Classroom

The Pool

Vergaderen saai? Niet in onze nieuwe creatieve hotspot The Pool. Je voelt je als een vis in het water in deze vernieuwde ruimte, waar je vroeger alleen in badkleding toegang had. Tegenwoordig kan je hier comfortabel vergaderen maar ook goed een pool party organiseren of je bruiloft, borrel of brainstormsessie houden.

Small events

Small events dus, we love it! Je bevindt je in een voormalig hotelzwembad compleet met reddingsboeien, zwemhaak, strandstoelen en de tegeltjes overal om je heen. Maar vooral ingericht anno nu met comfortabele stoelen, de nieuwste techniek, een heerlijke coffee corner, loungeplekken, gezellige verlichting en healthy catering. Achtergrondmuziekje erbij en je event valt zeker niet in het water;).

Ga naar The Pool
the pool

The Greenhouse

Tijdens lange vergaderdagen hebben onze gasten een heerlijke break-out spot op ons terras, naar gelang het seizoen in een zomerse beachlook of winterse setting. Helaas gooit het Hollandse weer nog wel eens roet in het eten om gezellig buiten te zijn. Met de komst van onze Greenhouse is dat verleden tijd! Nu kunnen we onze vergadergasten altijd een heerlijk buitengevoel geven. Van origine gebruikt in de tuinbouw heeft deze stijlvolle kas nu een tweede leven gekregen in Leiden.

Ga naar The Greenhouse

The Bar

Met trots presenteren wij The Bar, het kloppend hart van onze meeting locatie. Een supermooie hotspot, geïnspireerd op de industriële stijl van het hele pand maar dan in een warme, eigentijdse setting. Met stoere leren stoelen maar ook hippe lampen en velours banken. Werkplekken met een eigen leeslamp, oplaadpunt en gratis wifi, luxe verlichting en een grote bar om aan te schuiven.

After your meeting

Hier wacht je een gezellige afternoon break na je meeting maar kan je ook terecht voor een (kerst-)borrel, nieuwjaarsmeeting met collega’s of andere happenings tot zo’n 80 personen. En dat alles onder het toeziend oog van onze Vader des Vaderlands aan de muur, een echte eyecatcher ;). In december is The Bar in sfeervolle feestversiering gehuld.

Ga naar The Bar

The Terrace

Zomerse dagen? Ons terras leent zich uitstekend voor het oppikken van de (eerste) zonnestralen. Met een beachy uitstraling hebben we het strand naar Leiden gehaald, hoewel je sommige dingen natuurlijk beter op het strand kunt laten (zand tussen je tenen, meeuwen etc.) Maar wat je wél zoekt vind je dus op ons terras: comfortabele loungeseats en het gevoel van een zonnige dag waar geen einde aan lijkt te komen. Met een flinke dosis bamboe, fijne hangstoelen, poefjes en kleden. Inclusief terrasbar en loungemuziek en ook geschikt om hier lekker je lunch te nuttigen in de pauze van je meeting. Zit de temperatuur of het weer niet mee? Dan kan je altijd uitwijken naar onze Greenhouse :).

Ga naar The Terrace
The Terrace