Voor sfeervolle bedrijfsborrels

Bedrijfsborrel organiseren? Check!

Proef de sfeer in The Bar

Welkom in The Bar, het kloppend hart van onze locatie. Ideaal voor sfeervolle bedrijfsborrels met collega’s, nieuwjaarsbijeenkomsten met relaties of andere happenings tot zo’n 70 personen. En dat alles onder het toeziend oog van onze Vader des Vaderlands aan de muur, een echte eyecatcher ;). In december is The Bar in stijlvolle feestversiering gehuld, waardoor de sfeer nóg warmer aanvoelt.

Hotspot

The Bar is een supermooie hotspot, geïnspireerd op de industriële stijl van het hele pand maar dan in een warme, eigentijdse setting. Met stoere leren stoelen maar ook hippe lampen en velours banken. ‘The place to be’ voor gezellige bijeenkomsten en borrels!

Ontdek The Bar

The Greenhouse

Deze heerlijke hotspot is de uitgelezen locatie voor een informele borrel, pub quiz of eindejaarsbijeenkomst. Is het guur en nat buiten? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat het altijd aangenaam warm is in The Greenhouse. Zéér geschikt voor je borrel na afloop van de meeting, zomaar een winterborrel of om een traditionele nieuwjaarsborrel te organiseren. Uiteraard is The Greenhouse in het voorjaar en de zomer ook een heerlijke plek om te vertoeven.

Vintage

The Greenhouse is ingericht met vintage banken, krukjes, stoelen en een leestafel. Voorzien van diverse heaters, Zuid-Europese beplanting en gezellige verlichting kan je hier het hele jaar door genieten in een Mediterrane omgeving voor circa 20 personen. In combinatie met het terras of een andere ruimte kan je uitwijken naar meer personen.

Ontdek The Greenhouse

Wintervibes

Vanaf november is onze locatie in een sfeervolle winter setting getransformeerd.

The Greenhouse
In de Greenhouse zijn kaarsen, lichtjes, heaters, schapenvachtjes en plaids om deze periode warm en gezellig door te komen. Ook zijn er diverse kerstdecoraties aan toegevoegd, wat samen met de open haard zorgt voor een feestelijke entourage. Zéér geschikt voor je borrel na afloop van de meeting.

The Bar
Tijdens de de wintermaanden is The Bar een sfeervolle locatie. Uiteraard aangekleed met gezellige kerstdecoratie. Ongeacht het seizoen, de bar is altijd een goed idee.

Bedrijfsborrel organiseren?

Hello sunshine!

Welkom op ons zonnige terras! Dé ideale plek voor een heerlijk verkoelend drankje en gezelligheid met collega’s na een lange vergadering. Met unieke containerbar, comfortabele loungeseats en een beachy uitstraling hebben we een stukje Ibiza naar Leiden gehaald! 😎Zit het weer toch niet mee? Dan kun je uitwijken naar The Greenhouse.

🍸 Drankjes uit de containerbar
☀️ Sunshine! (fingers crossed)
🧍 Plek voor 40 personen (60 inclusief The Greenhouse)
😁 Ook exclusief af te huren
🌴 Rustige plek in het midden van onze locatie

Ontdek The Terrace

The Pool

Ook in onze Pool ben je welkom voor een feestje, bedrijfsborrels of event. Hier kan je op de bodem van een voormalig zwembad een gezellige borrel houden, kleinschalig evenement organiseren, een pool party of een andere vorm van bijeenkomst boeken waar een inspirerende omgeving gewenst is. The Pool is ingericht met huiselijke vloerkleden, gezellige zitjes, strandstoelen, flamingo’s, strandballen en een eigen bar. Hier kan een geluidsinstallatie met microfoon aan worden toegevoegd voor een gezellige touch, je kunt zo je eigen achtergrondmuziek bij jouw borrel kiezen.

Life is better poolside

The Pool is een echte hotspot op onze locatie, een ruimte waarmee je je onderscheidt tijdens jouw bijeenkomst en je gasten verrast. Dus wil je goed voor de dag komen, reserveer dan deze unieke locatie. Natuurlijk ontbreekt het hier niet aan de autentieke tegeltjes en reddingsboeien om het zwembadbezoek compleet te maken.

Ontdek The Pool

We ❤ food & drinks

Bij ons vind je een breed scala aan producten om jouw borrel tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Een greep uit ons aanbod:

  • Diverse frisdranken
  • Heineken bier van de tap
  • Heineken 0.0
  • Mocktails
  • Diverse soorten wijn

Een borrel is natuurlijk niet compleet zonder hapjes! Zo bieden we bittergarnituur en borrelplateaus van onze cateraar Dames Dietz (alleen op aanvraag).