• Kun je parkeren bij ECC Leiden?

  Dat kan zeker! ECC Leiden heeft 250 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.Daarnaast zijn er ook twee invalidenparkeerplaatsen beschikbaar,

 • Wat is het adres van ECC Leiden?

  Het adres van ECC Leiden is Haagse Schouwweg 10, 2332KG in Leiden, Nederland.

 • Is ECC Leiden geopend?

  Ja. ECC Leiden is op dit moment gewoon geopend van maandag t/m vrijdag tijdens kantoortijden en tijdens bijeenkomsten en evenementen op afspraak.

  De vaccinatie- en testlocatie van de GGD is ook geopend, kijk hier en hier voor de openingstijden. De GGD is gevestigd in het bijgebouw bij het grote parkeerterrein, volg de borden naar deze locatie.

 • Is ECC Leiden ook een vaccinatielocatie van de GGD?

  Ja, wij hosten vanaf vrijdag 15 januari 2021 één van de vaccinatielocaties van de GGD voor de regio Leiden en de Bollenstreek. Bewegwijzering, parkeermogelijkheden en meer informatie lees je hier.

 • Kan ik bij Holiday Inn Leiden nog een hotelkamer boeken?

  Nee, dat is helaas op dit moment niet mogelijk. Het hotel is voor onbepaalde tijd gesloten, evenals het restaurant en de recreatieve voorzieningen. ECC Leiden is wel geopend op hetzelfde adres. Hier is het mogelijk om vergaderingen, evenementen, congressen en allerhande bijeenkomsten te organiseren.

 • Hoe zit het met mondkapjes en coronatoegangsbewijs?

  ECC Leiden volgt de regels van de Rijksoverheid en de vereisten voor toegang tot de locatie zijn aan verandering onderhevig. Voor de actuele informatie, kijk hier.