• Kun je parkeren bij ECC Leiden?

  Dat kan zeker! ECC Leiden heeft 250 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.Daarnaast zijn er ook twee invalidenparkeerplaatsen beschikbaar,

 • Wat is het adres van ECC Leiden?

  Het adres van ECC Leiden is Haagse Schouwweg 10, 2332KG in Leiden, Nederland.

 • Is ECC Leiden geopend?

  Ja. ECC Leiden is op dit moment gewoon geopend van maandag t/m vrijdag tijdens kantoortijden en tijdens bijeenkomsten en evenementen op afspraak.

  De vaccinatie- en testlocatie van de GGD is ook geopend, kijk hier en hier voor de openingstijden. De GGD is gevestigd in het bijgebouw bij het grote parkeerterrein, volg de borden naar deze locatie.

 • Is ECC Leiden ook een vaccinatielocatie van de GGD?

  Ja, wij hosten vanaf vrijdag 15 januari 2021 één van de vaccinatielocaties van de GGD voor de regio Leiden en de Bollenstreek. Bewegwijzering, parkeermogelijkheden en meer informatie lees je hier.

 • Kan ik bij Holiday Inn Leiden nog een hotelkamer boeken?

  Nee, dat is niet meer mogelijk. Het hotel Holiday Inn Leiden bestaat niet meer en is vervangen door ECC Leiden. Hier is het mogelijk om vergaderingen, evenementen, congressen en bijeenkomsten te organiseren.

 • Hoe zit het met mondkapjes en coronatoegangsbewijs?

  ECC Leiden volgt de regels van de Rijksoverheid en de vereisten voor toegang tot de locatie zijn aan verandering onderhevig. Voor de actuele informatie, kijk hier.

 • Welk nummer bel ik voor vragen of afspraken met de GGD?

  Telefonische bereikbaarheid GGD testlocatie Leiden

  Voor vragen omtrent corona, vaccinaties, boosterprikken, afspraken, coronatesten of algemene vragen dient u contact op te nemen met de GGD.

  U kunt bellen naar 0800 – 7070 voor het maken van een afspraak of 0800 – 1351 voor algemene informatie.

  N.B: ECC Leiden zelf is niet bereikbaar voor bovengenoemde vragen en wij kunnen u helaas niet doorverbinden met de GGD.