Industrieel

Met ruim 5000 m² is ECC Leiden de grootste vergader-, evenementen en congreslocatie van de regio. Eind 2020 is ECC Leiden compleet gerenoveerd. Werkelijk alles is vernieuwd en geüpgraded met een industriële look & feel. Samen met healthy foodconcepten van Dames Dietz is ECC Leiden de ideale locatie voor jouw bijeenkomst.

Meeting host

Alle zalen zijn gelegen op de begane grond en bieden de perfecte omgeving voor een succesvolle bijeenkomst. Daarbij komt de service van onze meetinghost die de gehele dag tot je dienst is. Pak je het groter aan? Dan bieden wij onze black-box van 2700 m² voor evenementen en middelgrote congressen.

Zaalcapaciteit 1,5 meter
Covid-proof

Kom je voor een vergadering, bijeenkomst of evenement? Wij zorgen ervoor dat alles zo veilig mogelijk verloopt. Met onze ruime gangen, lounge en terras loop je niemand in de weg en uiteraard kunnen wij de meeting rooms in iedere gewenste opstelling plaatsen, ook met 1,5 meter afstand. Verder volgen wij de regels & restricties van de Rijksoverheid voor wat betreft de Coronamaatregelen. Wat dat voor jou tijdens je meeting betekent lees je hier.

Meer weten?

We hebben alle informatie overzichtelijk op een rij gezet in onze factsheet. Ook de plattegrond van ECC Leiden staat voor je klaar. Wel zo gemakkelijk! Download ze hieronder.

 Factsheet ECC Leiden
Plattegrond ECC Leiden 

Onze zalen

 • The Imperial

  U-Vorm: 20 personen
  Theateropstelling: 160 personen

  The Imperial is 152 m² groot en kan worden gecombineerd met The Square en is dan geschikt voor 400 personen in theateropstelling. Deze zaal beschikt niet over daglicht, echter komt de zaal meteen uit op de lounge waar dit wel beschikbaar is.

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Square

  U-Vorm: 25 personen
  Theateropstelling: 240 personen

  The Square is 213 m² en kan worden gecombineerd met The Imperial en is dan geschikt voor 400 personen in theateropstelling. Onze grootste vergaderzaal met lekker veel ruimte, ook om te loungen en van je Nespressokoffie te genieten.

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Cube

  U-Vorm: 16 personen
  Theateropstelling: 60 personen

  The Cube is 96 m² groot en kan worden gecombineerd met The Edge (zie foto) tot 150 personen in theateropstelling of een examenopstelling tot 45 personen. Deze zaal beschikt over indirect daglicht en een fijne loungehoek en is samen met The Edge een ideale ruimte voor grotere gezelschappen.

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Edge

  U-Vorm: 15 personen
  Theateropstelling: 60 personen

  The Edge (96 m²) kan gecombineerd worden met The Cube maar kan ook prima alleen gehuurd worden voor middelgrote bijeenkomsten of een gezellige dineropstelling. Grote ramen met veel indirect daglicht en de lounge/koffiehoek maken deze zaal een fijne beleving!

  Reerveren
  Lees meer over
 • The Spot

  U-Vorm: 12 personen
  Theateropstelling: 50 personen

  The Spot is een ruime, fijne zaal van 85 m² en biedt een eigen loungeplek met koffiecorner achterin de zaal. Deze zaal beschikt niet over daglicht maar is lekker ruim opgesteld waardoor je dit absoluut niet mist.

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Space

  U-Vorm: 8 personen
  Theateropstelling: 40 personen

  The Space is met 53 m² groot genoeg  voor een kleiner gezelschap terwijl je toch echt alle ruimte hebt. Inclusief loungehoek en koffiecorner en direct daglicht. The space to be!

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Cabin

  U-Vorm: 8 personen
  Theateropstelling: 40 personen

  The Cabin is ook 53 m² en gelegen naast The Space. Bijna identiek eigenlijk met ook die fijne loungeplek, koffiehoek en direct daglicht. Hier kan je comfortabel vergaderen.

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Lodge

  U-Vorm: 10 personen
  Theateropstelling: 50 personen

  Met 63 m² voor de kleinere gezelschappen een uitstekend verzorgde ruimte met direct daglicht, loungehoek en natuurlijk weer dat lekkere Nespresso apparaat. Van alle gemakken voorzien!

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Loft

  U-Vorm: 14 personen
  Theateropstelling: 70 personen

  The Loft is ons paradepaardje :), een heerlijk ruime zaal van 110 m² groot en uitermate geschikt voor bijeenkomsten tot 20 personen. De zaal biedt een zeer comfortabele loungehoek en koffievoorziening in de zaal.

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Office

  Vaste tafelopstelling: 4 personen
  Extra werkplekken: 4

  The Office is een fijne plek om te netwerken, 1 op 1 te vergaderen of een kleine boardmeeting te houden. Er staat  een vaste tafel met rondom nog 4 extra werkplekken en 1 Apple computer. Deze ruimte grenst aan onze ruime lounge en is af te sluiten met een glazen schuifwand. Uiteraard met je eigen Nespresso apparaat binnen handbereik.

  Reserveren
  Lees meer over
 • Studio's 1 t/m 4

  Vaste tafelopstelling: 6 personen

  The Studio’s zijn 4 compacte ruimtes van ieder 25 m², voorzien van direct daglicht en een vaste ovale tafel. Een heerlijke werkplek voor jezelf of maximaal 6 personen, inclusief vast whiteboard met flipover en ook het Nespresso apparaat ontbreekt hier natuurlijk niet. Mooie verlichting en hippe beplanting maken deze functionele studio’s helemaal af!

  Reserveren
  Lees meer over
 • The ECC / 2700 m²

  Congressen: 1500 personen
  Evenementen: 2500 personen

  The ECC is de grootste plenaire zaal van 1775 m² met extra 2 ruime foyers, grote vide, 2 vergaderkamers, eigen keuken, 2 vaste bars, toiletten, garderobe, eigen entree, 12 nooduitgangen, 4 leveranciersingangen. Uitermate geschikt voor (muziek-)evenementen, congressen, examens, bedrijfsfeesten, shows, beurzen etc.

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Pool

  Meetings: 10-20 personen
  Evenementen: ca. 50 personen

  Let’s dive in! The Pool is ongeveer 325 m² en in deze creatieve hotspot voel je je als een vis in het water voor je meeting, pool party, brainstormsessie, borrel of bruiloft. Met een knipoog naar de badmeester en zijn pool rules ervaar je hier je meeting of small event in een verrassende en inspirerende omgeving. Kijk hier voor meer info.

  Reserveren
  Lees meer over

Onze zalen zijn gemakkelijk online te reserveren!

Technische faciliteiten

Bij ECC Leiden maak je gratis gebruik van ons Wifinetwerk. Alle vergaderruimtes zijn uitgerust met klimaatbeheersing en een beamer met scherm. Hier kan de nieuwste audiovisuele apparatuur aan worden toegevoegd. De inrichting is industrieel maar met een gezellige touch!

Customized

De huur van de grote hal van het ECC is inclusief het gebruik van de basis ledlampen die in iedere gewenste (bedrijfs-)kleur kunnen worden ingesteld voor een herkenbare link aan de opdrachtgever. Andere audiovisuele apparatuur is uiteraard bespreekbaar en snel gerealiseerd!

Alle zalen zijn voorzien van:

 • Wireless internet
 • Flip-over met schrijfbenodigdheden
 • Klimaatbeheersing
 • Goede verlichting
 • Nespresso koffieapparaat, thee en water
 • Comfortabele loungehoek (in zalen vanaf 50 m²)
 • Eén meeting specialist ter plaatse

Catering

Tijdens uw bijeenkomst

Bij binnenkomst, tussen de bijeenkomst door of na afloop; de eet- en drinkmomenten zijn belangrijk om je als gast welkom te voelen, tussendoor te ontspannen en informeel met elkaar te spreken. Deze momenten krijgen uiteraard onze bijzondere aandacht en de mogelijkheden zijn talrijk, maar altijd in overleg met de opdrachtgever.

Healthy

En juist in deze Coronatijd is een hygiënische catering van groot belang. De verrassende foodconcepten die wij inzetten van cateringbedrijf Dames Dietz zijn per stuk verpakt indien nodig of anders worden dit op grote plateaus aangeboden. Zij bieden een (h)eerlijke, gezonde en home made starter, lunch, break of borrel; een beleving waar je zeker voor terug komt!