Industrieel en innovatief

ECC Leiden de creatiefste vergader-, evenementen- en congreslocatie van de regio met ruim 2300 m² aan ruimte!  Eind 2020 is ECC Leiden compleet gerenoveerd en restyled, waarbij alle ruimtes zijn geüpgraded met een industriële look & feel. Ook in 2021 én 2022 zijn er nog leuke innovatieve hotspots aan toegevoegd zoals The Pool, The Terrace en The Canteen. Hierdoor geven we onze gasten een totaalbeleving voor allerlei vormen van bijeenkomsten waarbij ook genieten en inspiratie centraal staan. Dat is onze formule voor meetings 2.0. Samen met de healthy foodconcepten van catering Dames Dietz biedt ECC Leiden een verrassende locatie voor jouw bijeenkomst.

Meeting host

Alle zalen zijn gelegen op de begane grond en bieden de perfecte omgeving voor een succesvolle bijeenkomst. Daarbij komt de uitstekende service van onze meetinghost die de gehele dag tot je dienst is voor vragen, extra’s en wijzigingen. Gewoon telefonisch of via de app bereikbaar en altijd in de buurt. Zo hoort het toch?

Meer weten?

We hebben alle informatie overzichtelijk op een rij gezet in onze factsheet. Ook de plattegrond van ECC Leiden staat voor je klaar. Wel zo gemakkelijk! Download ze hieronder.

Factsheet

Plattegrond

Zaalcapaciteit

Onze zalen

 • The Imperial

  u-vorm: 20  theater: 138 klas: 35

  Deze zaal met grootse entree vanaf onze lounge kan worden ingezet voor diverse bijeenkomsten en opstellingen. Een heerlijke ruime zaal van 152 m² en direct grenzend aan het hart van onze locatie: de centrale lounge. In combinatie met The Square is deze zaal zelfs geschikt voor 300 personen in theateropstelling.

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Square

  u-vorm: 22 theateropstelling: 196 klas: 42

  Groter gezelschap? Check! The Square is 213 m² en is daarmee onze grootste meeting room, centraal gelegen in het hart van onze locatie. Ideaal voor middelgrote bijeenkomsten, presentaties en events. Lekker veel ruimte dus, ook om te loungen in de eigen comfortabele zithoek met Nespresso-koffie.

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Cube

  u-vorm: 16 theateropstelling: 75 klas: 25

  Voel je welkom in The Cube! Met haar grote ramen en (in-)direct daglicht is dit een fijne, ruime zaal van 96 m². De mediterrane kleuren en gezellige loungehoek zorgen voor een warme, huiselijke toon tijdens jouw meeting.

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Edge

  u-vorm: 15 theateropstelling: 60 klas: 20

  The Edge (96 m²) biedt een fijne omgeving voor jouw meeting of event. Met grote ramen en veel indirect daglicht voel je je hier de hele dag comfortabel. De sfeervolle loungehoek en warme kleuren dragen hier zeker aan bij!

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Spot

  u-vorm: 12  theateropstelling: 70 klas: 23

  The Spot is een ruime, fijne zaal van 85 m² en biedt een eigen loungeplek met koffiecorner achterin de zaal. Deze zaal beschikt niet over daglicht maar is lekker ruim opgesteld waardoor je dit absoluut niet mist. The Spot beschikt over 2 ingangen.

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Space

  u-vorm: 9 theateropstelling: 32 klas: 12

  The Space is met 53 m² groot genoeg  voor een kleiner gezelschap terwijl je toch echt alle ruimte hebt. Kies de opstelling die jou past! Inclusief loungehoek en koffiecorner en direct daglicht. The space to be!

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Cabin

  u-vorm: 9 theateropstelling: 32 klas: 12

  The Cabin is met 53 m² identiek aan haar naastgelegen zusje The Space. Ook die fijne loungeplek, koffiehoek en direct daglicht. Hier kan je comfortabel vergaderen.

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Lodge

  u-vorm: 13 theateropstelling: 55 klas: 16

  Met 63 m² voor de kleinere gezelschappen een uitstekend verzorgde ruimte met direct daglicht, loungehoek en natuurlijk weer dat lekkere Nespresso apparaat. Van alle gemakken voorzien!

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Loft

  u-vorm: 16 theateropstelling: 70 klas: 24

  The Loft is ons paradepaardje :), een heerlijk ruime zaal van 110 m² en uitermate geschikt voor bijeenkomsten tot 70 personen. De zaal biedt een zeer comfortabele loungehoek en koffievoorziening in de zaal. Meteen om de hoek tref je onze Canteen met lekkernijen.

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Office

  vaste opstelling: 4 personen
  extra werkplekken: 4

  The Office is een fijne plek om te netwerken, 1 op 1 te vergaderen of een kleine boardmeeting te houden. Er staat  een vaste tafel met rondom nog 4 extra werkplekken en een wifi-direct printer. Deze ruimte grenst aan onze ruime lounge en is af te sluiten met een glazen schuifwand. Uiteraard met je eigen Nespresso apparaat binnen handbereik.

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Studio's 1 t/m 4

  vaste opstelling: 6 personen

  The Studio’s zijn 4 compacte en identieke ruimtes van ieder 25 m², voorzien van direct daglicht en een ovale tafel. Een heerlijke werkplek voor jezelf of maximaal 6 personen, kleine boardmeeting, sollicitatiegesprekken etc. Inclusief vast whiteboard met flipover en ook het Nespresso apparaat ontbreekt hier natuurlijk niet. Mooie verlichting en hippe beplanting maken deze functionele studio’s helemaal af!

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Pool

  meetings: 10-20 personen events: ca. 50 personen

  Let’s dive in! The Pool is ongeveer 325 m² en in deze creatieve hotspot voel je je als een vis in het water voor je meeting, pool party, brainstormsessie, borrel of bruiloft. Met een knipoog naar de badmeester en zijn pool rules ervaar je hier je meeting of small event in een verrassende en inspirerende omgeving. Kijk hier voor meer info.

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Bar

  receptie: 80

  Cheers! The Bar, het kloppend hart van onze meeting locatie. Een supermooie hotspot, geïnspireerd op de industriële stijl van het hele pand maar dan in een warme, eigentijdse setting.. Hier wacht je een gezellige afternoon break na je meeting maar kan je ook terecht voor een (kerst-)borrel met collega’s of andere happening. En dat alles onder het toeziend oog van onze Vader des Vaderlands aan de muur, een echte eyecatcher ;).

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Terrace / Greenhouse

  receptie: 60

  The Terrace is een omsloten terras met Greenhouse voorzien van comfortabele loungeseats en het gevoel van een zonnige dag waar geen einde aan lijkt te komen. Door de Greenhouse is deze hotspot ook geschikt bij minder mooi weer. Met een flinke dosis bamboe, fijne hangstoelen, poefjes en kleden hebben wij de beach vibes naar ons terras gehaald. Inclusief terrasbar en loungemuziek en ook geschikt om hier lekker je lunch te nuttigen.

  Reserveren
  Lees meer over
 • The Classroom

  theater: 32 personen events: ca. 50 personen

  Men is nooit te oud om te leren ;). Onze Classroom biedt een vast auditorium met zitplekken voor. 32 personen. Voor kleinere gezelschappen kan er een gedeelte van de stoelen omgeklapt worden zodat er ook een schrijftafeltje naast de zitplek ontstaat. Ook voor een receptie, filmpresentatie, seminar of workshop zit je in The Classroom op je best. De hippe, inspirerende omgeving doet de rest!

   

  Reserveren
  Lees meer over

Onze zalen zijn gemakkelijk online te reserveren!

What's included?

Bij ECC Leiden maak je gratis gebruik van ons gratis wifi-netwerk. Alle vergaderruimtes zijn uitgerust met klimaatbeheersing en een beamer met scherm. Hier kan tevens de nieuwste audiovisuele apparatuur aan worden toegevoegd. De inrichting is industrieel maar met een gezellige touch! Natuurlijk ben je van harte welkom in onze ruime lounge waar je een lekkere cappuccino of latte kan halen (en Lipton thee!). En parkeren? Dat is ook gratis op ons parkeerterrein.

 

Alle zalen zijn voorzien van:

 • Wireless internet
 • Individueel regelbare luchtreinigers
 • Flip-over met schrijfbenodigdheden
 • Individueel regelbare klimaatbeheersing
 • Goede verlichting
 • Gezellige inrichting
 • Nespresso koffieapparaat, thee en water
 • Comfortabele loungehoek (in zalen vanaf 50 m²)
 • Eén meeting specialist ter plaatse

Catering

Never not eating! Wij van ECC Leiden houden van lekker eten en zetten in op kwaliteit, echte smaken en vers, gezond eten zonder poespas. Wij werken daarvoor samen met cateringbedrijf Dames Dietz die gespecialiseerd zijn in lunches, borrels & bites, events, diners, you name it. Van de heerlijkste hapjes naar een gezonde en heerlijke lunch. Alles is mogelijk!

Dames Dietz

De Dames Dietz zijn onze vaste cateraar uit Oegstgeest en zijn net zo flexibel als wij dat zijn. Kleine wijzigingen kunnen zelfs tot een dag voor aanvang van een evenement worden doorgegeven. De (h)eerlijke, gezonde en home made producten zitten allemaal verwerkt in onze vergader packages; een beleving tijdens jouw vergadering waar je zeker voor terug komt.

The Canteen

Samen met onze nieuwe Canteen kun je hier de gehele dag langslopen om wat lekkers te pakken tijdens jullie meeting. Gewoon trek in iets zoets, hartigs of juist gezond? Alles ligt voor jullie klaar zodat het jullie aan niets ontbreekt!