Bedrijfsfeesten

Dare to be different!

0 personen
0 Greenhouse
0 gratis parkeerplaatsen
0 Pool

Wat zoek je?

Wil je een personeels- of bedrijfsfeest organiseren op een goed bereikbare locatie? Check!

ECC Leiden biedt jou alle ruimte voor je ideeën en in mogelijkheden. Zo bieden wij voor je bedrijfsfeest een aantal creatieve ruimtes waar je je creativiteit de vrije loop kunt laten. Bijvoorbeeld een Halloweenfeest met doolhof in ons voormalige zwembad The Pool. Of bedenk enkele creatieve workshops in The  Greenhouse. Ook een discofeestje in The Classroom behoort tot de mogelijkheden. Look and see for yourself! Wil je de gehele locatie afhuren? Ook dat is mogelijk!

Let’s WoW your event

Samen met jou of in nauwe samenwerking met een organisatiebureau denken wij graag met je mee. Laten we samen jouw wensen bespreken en je verwachtingen over de invulling, aankleding en het unieke karakter of de boodschap die je wilt uitdragen. Let’s wow your event!

Meet us

Ons team staat voor je klaar om jouw evenement of bedrijfsfeest tot in de puntjes te verzorgen en uit te voeren. Uiteraard volledig in aansluiting op jouw wensen!

Contact onze Meeting Specialist voor al je vragen! 071 203 3607

Download de brochure
 • Catering

  Ook de catering is dik in orde en altijd in samenspraak met de opdrachtgever. Van luxe borrelhapjes tot verantwoorde lunchopties of een walking dinner. Eigentijdse, verrassende catering bieden wij aan via onze cateraar Dames Dietz. En die zijn altijd in voor een unieke twist aan jouw boodschap of thema.

  Lees meer
  Lees meer over
 • Creative meetings

  Geen bedrijfsfeest maar liever een educatief of creatief karakter meegeven aan jouw bedrijfevenement of personeelsfeest? Voor kleinere gezelschappen is The Greenhouse the place to be. Zeer sfeervol ingericht zit je bijvoorbeeld met jouw pub quiz er warmpjes bij. Maar ook een percussie-workshop is een fantastisch idee.

  Lees meer
  Lees meer over
 • Small events

  Pool party, bedrijfsborrel of brainstormsessie op de planning? ECC Leiden verrast je graag met haar ludieke Pool. Ingericht met een nonchalante setting, sfeerverlichting, muziekinstallatie en bar verzorg je hierin je geslaagde event. Of demp de lichten en maak een labyrinth in Halloween-thema. Wij hebben hier goede ervaringen mee :).

   

   

  Lees meer
  Lees meer over

Stijlvolle events

Liever een stijlvolle borrel met een hotelchique uitstraling? The Bar is uitstekend geschikt voor kleinschalige events of voor een sfeervolle afsluiting met een hapje en drankje na afloop van je event. Met een drankje binnen handbereik en gezellige achtergrondmuziek plof je neer op de pluche banken of borrel je gezellig na in de sfeervolle zitjes.

Zomer- of winterborrel

Gedurende de feestmaand december is The Bar gezellig in kerstsfeer gehuld voor de juiste stemming tijdens jouw kerst- of nieuwjaarsborrel. Bespreek de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest met ons team en we weten zeker dat jouw event straks geslaagd is! Bekijk hier alle mogelijkheden voor een zomer- of winterevent.

Mogelijkheden tijdens jouw evenement

 • Parkeren

  ECC Leiden biedt 150 gratis parkeerplaatsen op het eigen terrein en is bovendien uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Gelegen naast de A44 een perfectie combi van ruimte en bereikbaarheid!

 • Catering

  De kwaliteit van de catering vinden wij net zo belangrijk als het evenement zelf. Bij ECC Leiden hoef je hier niet naar om te kijken, dat verzorgen wij via onze catering van de Dames Dietz. (H)eerlijk, eigentijds en van hoge kwaliteit.

 •  

Laten we samen je wensen bespreken!