Let's dive in.

Ik had nog zo gezegd: geen bommetje!

The Pool in numbers

0 ruimte
0 reddingsboeien
0 personen
0 flamingo's

Pool rules

Vergaderen saai? Niet in onze nieuwe creatieve hotspot The Pool. Je voelt je als een vis in het water in deze vernieuwde ruimte, waar je vroeger alleen in badkleding toegang had. Tegenwoordig kan je hier comfortabel vergaderen maar ook goed een pool party organiseren of je bruiloft, borrel of brainstormsessie houden. Small events dus, we love it! Je bevindt je in een voormalig hotelzwembad compleet met reddingsboeien, zwemhaak, strandstoelen en de tegeltjes overal om je heen. Maar vooral ingericht anno nu met comfortabele stoelen, de nieuwste techniek, een heerlijke coffee corner, loungeplekken, gezellige verlichting en healthy catering. Achtergrondmuziekje erbij en je event valt zeker niet in het water;).

Mét afstand genoeg ruimte voor creatieve sessies in een verrassende set-up. Dat geeft toch stof tot nadenken?

 

Reserveer The Pool

Did someone say Pool?

Onze hippe Pool valt in de categorie ‘uitblinkers’ als het gaat om een inspirerende plek als je anders dan anders wilt vergaderen. Zónder water, zit je letterlijk op de bodem van het zwembad in comfortabele seats, met huiselijke vloerkleden en een gezellige, industriële inrichting. En zeg nu zelf: life is better poolside! Met een knipoog naar de badmeester en zijn ‘pool rules’ zijn er nu eigenlijk niet zo veel restricties. Behalve dat je je er thuis moet voelen, de open en lichte omgeving doet de rest. Dat dit de creativiteit zal stimuleren staat als een paal boven water. Misschien kom je hier wel voor je werk maar dat voelt anders en dat is nou nét de bedoeling. En met de ruime afmetingen zit je in niemands vaarwater, wel zo prettig. Of je nu kiest voor een klasopstelling voor 15 personen of een receptie tot 50 personen. Let’s jump in and loose yourself.

Pool party!

Jouw meeting geheel in stijl afsluiten? Pool party! The Pool heeft een eigen (mobiele) bar en we denken graag met je met om jouw evenement uniek te maken. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden! 🍹

 

Contact

Jump in The Pool.

Virtual Tour

Back to the future

1968 - 2020

Voormalig hotelzwembad

Zwembad

2021

Verbouwing van The Pool

2021

The Pool als nieuwe creatieve hotspot in Leiden