Let's dive in.

Ik had nog zo gezegd: geen bommetje!

The Pool in numbers

0 ruimte
0 reddingsboeien
0 personen
0 flamingo's

Pool rules

Vergaderen saai? Niet in onze nieuwe creatieve hotspot The Pool. Je voelt je als een vis in het water in deze vernieuwde ruimte, waar je vroeger alleen in badkleding toegang had. Tegenwoordig kan je hier comfortabel vergaderen maar ook goed een pool party organiseren of je bruiloft, borrel of brainstormsessie houden. Small events dus, we love it! Je bevindt je in een voormalig hotelzwembad compleet met reddingsboeien, zwemhaak, strandstoelen en de tegeltjes overal om je heen. Maar vooral ingericht anno 2021 met comfortabele stoelen, de nieuwste techniek, een heerlijke coffee corner, loungeplekken, gezellige verlichting en healthy catering. Achtergrondmuziekje erbij en je event valt zeker niet in het water;).

 

Reserveer The Pool

Did someone say Pool?

Onze hippe Pool valt in de categorie ‘uitblinkers’ als het gaat om een inspirerende plek als je anders dan anders wilt vergaderen. Zónder water, zit je letterlijk op de bodem van het zwembad in comfortabele seats, met huiselijke vloerkleden en een gezellige, industriële inrichting. En zeg nu zelf: life is better poolside! Met een knipoog naar de badmeester en zijn ‘pool rules’ zijn er nu eigenlijk niet zo veel restricties. Behalve dat je je er thuis moet voelen, de open en lichte omgeving doet de rest. Dat dit de creativiteit zal stimuleren staat als een paal boven water. Misschien kom je hier wel voor je werk maar dat voelt anders en dat is nou nét de bedoeling. En met de ruime afmetingen zit je in niemands vaarwater, wel zo prettig. Of je nu kiest voor een klasopstelling voor 15 personen of een receptie tot 50 personen. Let’s jump in and loose yourself.

Party Packages

 • 3 Drinks (& 4 Bites) € 21,50 p.p.

  Inclusief 3 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en 4 gevarieerde borrelhapjes van Dames Dietz. Dit arrangement is mogelijk in The Bar, Pool en/of Terrace. Packages zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

  Reserveer
  Lees meer over
 • 5 Drinks (& 4 Bites) € 25,50 p.p.

  Inclusief 5 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en 4 gevarieerde borrelhapjes van Dames Dietz. Dit arrangement is mogelijk in The Bar, Pool en/of Terrace. Packages zijn beschikbaar vanaf 10 personen en tot 16 januari 2022.

  Reserveer
  Lees meer over
 • 8 Drinks (& 4 Bites) € 29,50 p.p.

  Inclusief 8 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en 4 gevarieerde borrelhapjes van Dames Dietz. Dit arrangement is mogelijk in The Bar, Pool en/of Terrace. Packages zijn beschikbaar vanaf 10 personen en tot 16 januari 2022.

  Reserveer
  Lees meer over

Jump in The Pool.

Back to the future

1968 - 2020

Voormalig hotelzwembad

Zwembad

2021

The Pool als creatieve hotspot in Leiden

The Pool