The Terrace

The Terrace in numbers

0
0 personen
0 Greenhouse
0 buitenbar

Borrels

Welkom op ons zonnige terras! Dé ideale plek voor een heerlijk verkoelend drankje en gezelligheid met collega’s na een lange vergadering. Met unieke containerbar, comfortabele loungeseats en een beachy uitstraling hebben we een stukje Ibiza naar Leiden gehaald! 😎Zit het weer toch niet mee? Dan kun je uitwijken naar The Bar of The Greenhouse.

🍸 Drankjes uit de containerbar
☀️ Sunshine! (fingers crossed)
🧍 Plek voor 40 personen (60 inclusief The Greenhouse)
😁 Ook exclusief af te huren voor bijvoorbeeld een bedrijfsborrel
🌴 Rustige plek in het midden van onze locatie

Plan jouw borrel

 

The Greenhouse

Vanaf februari 2022 hebben wij onze Greenhouse in gebruik. In deze trendy kas met een stijlvolle mix tussen vintage en mediterrane sferen kunnen onze vergadergasten hun lunch of borrel nuttigen of gewoon even lekker neerploffen op de bank. Hier geniet je het hele jaar buiten met het comfort van binnen. Een unieke toevoeging op onze moderne locatie. Deze ruimte kan in combinatie met ons terras op mooie dagen 60 personen ontvangen.

Bekijk hier The Greenhouse

Sunny Days

Zomerse dagen? Ons terras leent zich uitstekend voor het oppikken van de (eerste) zonnestralen. Met een beachy uitstraling hebben we het strand naar Leiden gehaald, hoewel je sommige dingen natuurlijk beter op het strand kunt laten (zand tussen je tenen, meeuwen etc.) Maar wat je wél zoekt vind je dus op ons terras: comfortabele loungeseats en het gevoel van een zonnige dag waar geen einde aan lijkt te komen. Met een flinke dosis bamboe, fijne hangstoelen, poefjes en kleden. Inclusief terrasbar en loungemuziek en ook geschikt om hier lekker je lunch te nuttigen in de pauze van je meeting. Zit de temperatuur of het weer niet mee? Dan kan je altijd uitwijken naar onze Greenhouse :).

Virtual Tour

Winter Vibes

Vanaf november is The Greenhouse in een sfeervolle winter setting getransformeerd. Veel kaarsen, lichtjes, heaters, schapenvachtjes en plaids om deze periode warm en gezellig door te komen. Vanaf de decembermaand worden hier nog diverse kerstdecoraties aan toegevoegd. Zéér geschikt voor je borrel na afloop van de meeting of om een traditionele kerst- of nieuwjaarsborrel te organiseren. In combinatie met bijvoorbeeld winterkost of juist feestelijke hapjes wordt dit een heerlijke binnen/buiten ‘happening’. The Greenhouse is ingericht met vintage banken, krukjes, stoelen en een leestafel. Voorzien van diverse heaters, Zuid-Europese beplanting en gezellige verlichting kan je hier het hele jaar door genieten in een Mediterrane omgeving. Onlangs hebben we hier zelfs een openhaard gerealiseerd met sfeervol kaarslicht. The Greenhouse is geschikt voor ca. 20 personen.

 

Geopend

Ons terras met Greenhouse is geopend voor onze vergadergasten voor een pauze of het nuttigen van je lunch of break tijdens de meetings. Wil je extra’s boeken zoals drankjes of een afsluitende borrel? Of wil je het terras exclusief afhuren voor een voorjaarsborrel, summerevent of een kerst- of nieuwjaarsbijeenkomst? Laat ons dit dan weten en we denken graag met je mee!

Ons terras is gereserveerd voor onze vergadergasten en gereserveerde partijen, helaas niet voor inloopgasten van buitenaf.

Neem contact met ons op

Summer events at The Terrace

De ideale plek voor een borrel na afloop van jouw meeting.