Welcome to the Greenhouse

The Greenhouse in numbers

0 personen
0 heaters
0 tropische planten
0 open haard

Vintage genieten

Tijdens lange vergaderdagen hebben onze gasten een heerlijke break-out spot op ons terras, naar gelang het seizoen in een zomerse beachlook of winterse setting. Helaas gooit het Hollandse weer nog wel eens roet in het eten om gezellig buiten te zijn. Met de komst van onze Greenhouse is dat verleden tijd! Nu kunnen we onze vergadergasten altijd een heerlijk buitengevoel geven. Van origine gebruikt in de tuinbouw heeft deze stijlvolle kas nu een tweede leven gekregen in Leiden.

Altijd gezellig & warm

Vergadergasten kunnen hier hun lunch of borrel nuttigen maar ook als break-out ruimte of voor een informele meeting is deze Greenhouse een uitstekende keuze. Of plof gewoon lekker neer op de banken, dat kan altijd. Veel groen, houten elementen, vloerkleden en vintage meubilair geven een heerlijke, relaxte sfeer en de kaarsen en elektrische heaters zorgen voor een aangename temperatuur. De open haard zorgt voor nóg meer sfeer en gezelligheid. Hier geniet je het hele jaar buiten met het comfort van binnen. Een unieke toevoeging op onze locatie!

The Greenhouse is dagelijks geopend voor al onze gasten als break-out ruimte en kan op afspraak gereserveerd worden.

Always good vibes at The Greenhouse.

The Greenhouse in de zomer

Time for sunshine! Bij goed weer kunnen onze vergadergasten ook gebruik maken van ons zonnige terras. Met een beachy uitstraling hebben we het strand naar Leiden gehaald, hoewel je sommige dingen natuurlijk beter op het strand kunt laten (zand tussen je tenen, meeuwen etc.) Maar wat je wél zoekt vind je dus op ons terras: comfortabele loungeseats en het gevoel van een zonnige dag waar geen einde aan lijkt te komen. Met een flinke dosis bamboe, fijne hangstoelen, poefjes en kleden. Inclusief terrasbar en loungemuziek en ook geschikt om hier lekker je lunch te nuttigen in de pauze van je meeting.

 

Ontdek The Terrace

Hello winter

Ook in de winter zit je goed in The Greenhouse! Deze heerlijke hotspot is de uitgelezen locatie voor een informele borrel, pub quiz of eindejaarsbijeenkomst. Is het guur en nat buiten? Geen probleem! Wij zorgen d.m.v. heaters ervoor dat het altijd aangenaam warm is in The Greenhouse.

Happy Holidays!

winter events

Virtual Tour