The Canteen

The Canteen in numbers

0 borden
0 werktafel
0 snoepjes
0 Brigitte Bardot

To eat or not to eat…

That’s not the question! Want met de uitdagende en gezonde cateringopties van Dames Dietz ontbreekt het onze gasten natuurlijk aan niets. Wij bieden dit aan vanuit onze gloednieuwe ruimte: The Canteen. Hier stel je jouw ideale lunch samen vanaf verschillende plateaus: warme snacks, luxe belegde broodjes, verse sapjes, gezonde salades en energierijke yoghurtjes. Aangevuld met zoete lekkernijen en hartige bites om de energie aan het eind van de dag nog even op te krikken voor de laatste vergaderspurt. Let’s meet & eat 😉

Vintage canteen

Wij hebben in de metamorfose van The Canteen verschillende vintage meubels toegepast die juist die extra coole demensie geven aan deze ruimte. Naast sfeervolle accessoires en posters is er ook veel groen. Wij zijn trots op het resultaat en wat is het fijn om onze gasten deze beleving te mogen meegeven. Eet smakelijk!

Geopend

The Canteen is geopend voor onze vergadergasten die gebruik willen maken van de zoete lekkernij bij de start van de meeting, de zelf samen te stellen lunch of de hartige snack om de laatste fase van de bijeenkomst een boost te geven. De lunch zelf kan je vervolgens in onze lounge, bar of op het terras met Greenhouse nuttigen. Heb je dieetwensen of allergieën? Laat ons dit dan minimaal 2 dagen van te voren weten.

Meer zien? Bekijk hieronder de foto’s.

Openingstijden Canteen

Morning break: 09:00 – 10:30
Lunch: op afspraak
Afternoon break: 14:00 – 15:30

Let’s meet & eat.