The Canteen

The Canteen in numbers

0 bordjes en glazen
0 loungebanken
0 snoepjes en lekkers
0 Brigitte Bardot

To eat or not to eat…

That’s not the question! Want met de uitdagende en gezonde cateringopties van Dames Dietz ontbreekt het onze gasten natuurlijk aan niets. Wij bieden dit aan vanuit onze gloednieuwe ruimte: The Canteen. Hier stel je jouw ideale lunch samen vanaf verschillende plateaus: luxe belegde broodjes, verse sapjes, gezonde salades en energierijke yoghurtjes. Aangevuld met zoete lekkernijen en hartige bites om de energie aan het eind van de dag nog even op te krikken voor de laatste vergaderspurt. Let’s meet & eat 😉

Vintage canteen

Wij hebben in de metamorfose van The Canteen verschillende vintage meubels toegepast die juist die extra coole demensie geven aan deze ruimte. Naast sfeervolle accessoires en posters is er ook veel groen. Wij zijn trots op het resultaat en wat is het fijn om onze gasten deze beleving te mogen meegeven. Onze meeting host zal op de dag zelf de tijd afstemmen wanneer de lunch jullie het beste uitkomt zodat alles klaarstaat voor een smakelijke beleving. Eet smakelijk!

Relax-ruimte

Heb je je lunch gepakt? Loop dan door naar de volgende ruimte om hier rustig van te genieten. De relax-ruimte aangrenzend aan The Canteen is in rustige, Noord-Afrikaanse sfeer ingericht. Heerlijk ontspannen. Plof neer op de banken en onstpan nog even voordat je weer teruggaat naar de vergaderzaal. De centrale ligging maakt deze ruimte zowel vanuit de vergaderzalen als The Canteen gemakkelijk toegankelijk. Hier kom je straks toch ook weer even terug? Met of zonder snack ;).

Vergaderlocatie ECC Leiden

Geopend

The Canteen is geopend voor onze vergadergasten die gebruik willen maken van de zoete lekkernij bij de start van de meeting, de zelf samen te stellen lunch of de hartige snack om de laatste fase van de bijeenkomst een boost te geven. De lunch zelf kan je vervolgens naar wens in de zaal zelfd, in onze lounge, bar of op het terras met Greenhouse nuttigen. Heb je dieetwensen of allergieën? Laat ons dit dan minimaal 2 dagen van te voren weten.

Openingstijden Canteen

Morning break: 09:00 – 10:30
Lunchtijd: wordt afgestemd op de dag zelf
Afternoon break: 14:00 – 15:30

Let’s meet & eat