The Classroom

The more that you read, the more things you will know. The more that you learn, the more places you’ll go. – Dr. Seuss

In numbers

0 vaste stoelen
0 hightech 4K beamer
0 discoballen
0 auditorium

De veelzijdige Classroom

Leren, samenkomen, brainstormen of een nascholing. Noodzakelijke bijeenkomsten waar rust, ruimte en creativiteit gewenst is. 

Deze leuke, hippe zaal biedt een kleinschalig auditorium voor 32 personen. Dit is erop gericht om Ben je met minder personen dan kunnen de stoelen worden omgeklapt als tafeltje, dat kan gewenst zijn bij seminars of een workshop bijvoorbeeld. Maar ook voor een receptie, filmpresentatie of nascholing zit je in The Classroom op je best. De hippe, inspirerende omgeving doet de rest!

Leuke details, zoals oude schoolposters, vormen een knipoog naar wat The Classroom is: een inspirerende ruimte waar iedereen iets kan opsteken. Deze ruimte verrast je van begin tot eind.

Download de brochure

Functionaliteit

Wat kan je hier verwachten? Om te beginnen heeft deze ruimte vanaf de centrale lounge een eigen gang met entree. Dat is stijlvol binnenkomen en geeft alvast de sfeer weer van wat je kunt verwachten. Door middel van prachtige lila tinten, strakke belichting en mooie beplanting is er een prachtige sfeer gecreëerd. Maar dan wel met een knipoog naar de ’80s; de spiegelbollen passen namelijk zó leuk in dit plaatje waardoor we die ruim hebben toegevoegd. Kortom, beter kan je het zelf komen ervaren!

Catering

The lunch wordt verzorgd door Dames Dietz, een extern cateringbedrijf die wij met een gerust hart een heerlijke en verantwoorde lunch laten verzorgen. Altijd verrassend en eigentijds!

Livestream events

Studio op maat

Door de eigen entree vanuit de centrale lounge kan je vanuit The Classroom een uiterst rustige omgeving creëen voor jouw opname. Er is veel licht, zowel directe lichtinval als via ledbronnen. In samenwerking met Beeldr LIVE uit Leiden is het opnemen en produceren van livestreaming, online events, talkshows, podcasts, webinars en online cursussen in professionele handen. Beeldr LIVE verzorgt de techniek: beeld, geluid, licht en regie. Wij verzorgen de rest!

Virtual Tour

Wil jij dit ook beleven?

What to expect?

  • draadloos presenteren op de hightech 4K beamer
  • vaste speakers
  • 32 vaste stoelen
  • lekkere Nespresso koffie
  • gratis wifi (inlog via snel ECC netwerk)
  • flip-over
  • een unieke entree
  • coffee-to-go breaks in de gezellige lounge
  • relaxplekken op ons sfeervolle terras of in The Greenhouse
  • verrassende 2.0 catering