0 Totale oppervlakte
0 Parkeerplaatsen
0 min. Vanaf snelweg A44
0 min. Vanaf Leiden Centraal

5000 m² aan mogelijkheden

Voor een losse werkplek, klein gezelschap van 2 tot 10 personen of veel grotere happenings van 50, 500 of 2500 personen, bij ECC Leiden ben je aan het juiste adres. Met onze diversiteit aan vergaderzalen én onze multifunctionele ‘black-box’ kan je letterlijk alle kanten op. Alle zalen zijn gelegen op de begane grond en met elkaar verbonden middels ruime gangen en de lounge, wat prettig schakelen is tussen de ene en de andere ruimte.

Alles bij elkaar opgeteld bieden wij zo’n 5000 m² aan mogelijkheden. Best wel veel ruimte dus en daarmee de ruimste locatie van de regio. Geen idee hoe je jouw evenement of bijeenkomst vorm moet geven? Bel onze meeting specialists; zij hebben ruime ervaring in alle soorten evenementen en denken in mogelijkheden, niet in wat gebruikelijk is.

Download onze factsheet

The Lounge bij vergaderlocatie ECC Leiden

De ruimtes van ECC Leiden

Gelegen op de begane grond

Alle 15 zalen van ECC Leiden zijn gelegen op de begane grond. Geen trappen dus! Dat is wel zo makkelijk en overzichtelijk. Ook is onze locatie goed toegankelijk voor mindervaliden.

 

Download de plattegrond

Parkeerplaats naast de deur

ECC Leiden heeft 250 parkeerplaatsen op eigen terrein. Zo kun je altijd snel en makkelijk bij jouw vergaderzaal komen.

Perfect bereikbaar

ECC Leiden ligt 2 minuten rijden vanaf snelweg A44, 100 meter naast de bushalte en op 2 km afstand van Leiden Centraal Station. ECC Leiden is dus altijd goed bereikbaar.

Black-box

De ‘black-box’ van onze locatie is door middel van een gang verbonden met de rest van de vergaderzalen maar is geheel apart te huur. Deze grote ruimte van totaal 2700 m² heeft namelijk een eigen ingang, 2 foyers, een multifunctionele vide die eventueel gebruikt kan worden als VIP-ruimte, 2 vergaderkamers, een eigen keuken, 2 vaste bar units, ruime toilet- en garderobe faciliteiten, 12 nooduitgangen, 4 leveranciersingangen en de 250 parkeerplaatsen voor de deur! Uitermate geschikt voor congressen, examens, bedrijfsfeesten, muziekevenementen, shows, beurzen etc.

Sfeer proeven

We kunnen nog veel meer vertellen maar eigenlijk moet je de locatie gewoon even zien! Dus scroll door onze website, bekijk de foto’s en video’s of maak een geheel vrijblijvende afspraak om eens met eigen ogen de mogelijkheden te zien en de sfeer te proeven. Letterlijk, want we zorgen dat onze overheerlijke koffie klaarstaat. Tot gauw!

De grote Black-Box van vergaderlocatie ECC Leiden

De mogelijkheden met ons bespreken? Bel ons even!

Wie gingen je voor?

 • Hogeschool Leiden

 • Leids Universitair Medisch Centrum

 • Q-Music

 • GGD Logo

  GGD Hollands Midden

 • Marente

  Marente

 • Topaz

  Topaz

 • Janssen Vaccins

 • Medprevent

 • Ipse de Bruggen