0 Totale oppervlakte
0 Parkeerplaatsen
0 min. Vanaf snelweg A44
0 min. Vanaf Leiden Centraal

5000 m² aan mogelijkheiden

Voor een losse werkplek, klein gezelschap van 2 tot 10 personen of veel grotere happenings van 50, 500 of 2500 personen, bij ECC Leiden ben je aan het juiste adres. Met onze diversiteit aan vergaderzalen én onze multifunctionele ‘black-box’ kan je letterlijk alle kanten op. Alle zalen zijn gelegen op de begane grond en met elkaar verbonden middels ruime gangen en de lounge, wat prettig schakelen is tussen de ene en de andere ruimte.

Alles bij elkaar opgeteld bieden wij zo’n 5000 m² aan mogelijkheiden. Best wel veel ruimte dus en daarmee de ruimste locatie van de regio. Geen idee hoe je jouw evenement of bijeenkomst vorm moet geven? Bel onze meeting specialists; zij hebben ruime ervaring in allerhande evenementen en denken in mogelijkheden, niet in wat gebruikelijk is.

The Lounge bij vergaderlocatie ECC Leiden

Black-box

De ‘black-box’ van onze locatie is door middel van een gang verbonden met de rest van de vergaderzalen maar is geheel apart te huur. Deze grote ruimte van totaal 2700 m² heeft namelijk een eigen ingang, 2 foyers, een multifunctionele vide die eventueel gebruikt kan worden als VIP-ruimte, 2 vergaderkamers, een eigen keuken, 2 vaste bar units, ruime toilet- en garderobe faciliteiten, 12 nooduitgangen, 4 leveranciersingangen en de 250 parkeerplaatsen voor de deur! Uitermate geschikt voor congressen, examens, bedrijfsfeesten, muziekevenementen, shows, beurzen etc.

Sfeer proeven

We kunnen nog veel meer vertellen maar eigenlijk moet je de locatie gewoon even zien! Dus scroll door onze website, bekijk de foto’s en video’s of maak een geheel vrijblijvende afspraak om eens met eigen ogen de mogelijkheden te zien en de sfeer te proeven. Letterlijk, want we zorgen dat onze overheerlijke koffie klaarstaat. Tot gauw!

De grote Black-Box van vergaderlocatie ECC Leiden

De mogelijkheden met ons bespreken? Bel ons even!

Wie gingen je voor?

 • Hogeschool Leiden
 • Leids Universitair Medisch Centrum
 • Q-Music
 • GGD Logo
  GGD Hollands Midden
 • Marente
  Marente
 • Topaz
  Topaz