Voor sfeervolle kerstborrels en winter events

Borrels of events organiseren gedurende de wintermaanden?

Dan is dit jouw locatie!

Proef de (kerst-)sfeer in The Bar

The Bar, het kloppend hart van onze locatie. Ideaal voor sfeervolle (kerst-)borrels met collega’s, nieuwjaarsbijeenkomsten met relaties of andere happenings tot zo’n 80 personen. En dat alles onder het toeziend oog van onze Vader des Vaderlands aan de muur, een echte eyecatcher ;). In december is The Bar in stijlvolle feestversiering gehuld, waardoor de sfeer nóg warmer aanvoelt.

Hotspot

The Bar is een supermooie hotspot, geïnspireerd op de industriële stijl van het hele pand maar dan in een warme, eigentijdse setting. Met stoere leren stoelen maar ook hippe lampen en velours banken. ‘The place to be’ voor gezellige bijeenkomsten!

The Greenhouse kerstvibes

Vanaf november is The Greenhouse in een sfeervolle winter setting getransformeerd. Veel kaarsen, lichtjes, heaters, schapenvachtjes en plaids om deze periode warm en gezellig door te komen. Ook zijn er diverse kerstdecoraties aan toegevoegd, wat samen met de open haard zorgt voor een feestelijke entourage. Zéér geschikt voor je borrel na afloop van de meeting of om een traditionele kerst- of nieuwjaarsborrel te organiseren. In combinatie met bijvoorbeeld winterkost of juist feestelijke hapjes wordt dit een heerlijke binnen/buiten ‘happening’.

Vintage

The Greenhouse is ingericht met vintage banken, krukjes, stoelen en een leestafel. Voorzien van diverse heaters, Zuid-Europese beplanting en gezellige verlichting kan je hier het hele jaar door genieten in een Mediterrane omgeving.

Party Packages

 • 3 drankjes € 33,50 p.p.

  Inclusief 3 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en gevarieerde borrelhapjes van cateraar Dames Dietz. Dit arrangement is mogelijk in The Bar, Pool en/of Terrace – Greenhouse. Packages zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

  Reserveer
  Lees meer over
 • 5 drankjes € 37,50 p.p.

  Inclusief 5 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en gevarieerde borrelhapjes van cateraar Dames Dietz. Dit arrangement is mogelijk in The Bar, Pool en/of Terrace – Greenhouse. Packages zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

  Reserveer
  Lees meer over
 • 8 drankjes € 41,50 p.p.

  Inclusief 8 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en gevarieerde borrelhapjes van cateraar Dames Dietz. Dit arrangement is mogelijk in The Bar, Pool en/of Terrace – Greenhouse. Packages zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

  Reserveer
  Lees meer over

Wij maken er samen een (kerst-) feestje van!