The Terrace

The Terrace in numbers

0
0 personen
0 Greenhouse
0 buitenbar

The Greenhouse

Vanaf februari 2022 hebben wij onze Greenhouse in gebruik. In deze trendy kas met een stijlvolle mix tussen vintage en mediterrane sferen kunnen onze vergadergasten hun lunch of borrel nuttigen of gewoon even lekker neerploffen op de bank. Hier geniet je het hele jaar buiten met het comfort van binnen. Een unieke toevoeging op onze moderne locatie.

Bekijk hier The Greenhouse
The Greenhouse

Sunny Days

Zomerse dagen? Ons terras leent zich uitstekend voor het oppikken van de (eerste) zonnestralen. Met een beachy uitstraling hebben we het strand naar Leiden gehaald, hoewel je sommige dingen natuurlijk beter op het strand kunt laten (zand tussen je tenen, meeuwen etc.) Maar wat je wél zoekt vind je dus op ons terras: comfortabele loungeseats en het gevoel van een zonnige dag waar geen einde aan lijkt te komen. Met een flinke dosis bamboe, fijne hangstoelen, poefjes en kleden. Inclusief terrasbar en loungemuziek en ook geschikt om hier lekker je lunch te nuttigen in de pauze van je meeting. Zit de temperatuur of het weer niet mee? Dan kan je altijd uitwijken naar onze Greenhouse :).

 

The Terrace

Winter Vibes

Vanaf medio oktober is ons terras/Greenhouse in een sfeervolle winter setting getransformeerd. Veel lichtjes, heaters, schapenvachtjes en plaids om deze periode warm en gezellig door te komen. Vanaf de decembermaand worden hier nog diverse kerstdecoraties aan toegevoegd. Zéér geschikt voor je borrel na afloop van de meeting of om een traditionele kerst- of nieuwjaarsborrel te organiseren. In combinatie met bijvoorbeeld winterkost of juist feestelijke hapjes wordt dit een heerlijke binnen/buiten ‘happening’.

Geopend

Ons terras met Greenhouse is altijd geopend voor onze vergadergasten voor een pauze of het nuttigen van je lunch of break tijdens de meetings. Wil je extra’s boeken zoals drankjes of een afsluitende borrel of bbq? Of wil je het terras exclusief afhuren voor een small event, kerst- of nieuwjaarsbijeenkomst? Laat ons dit dan weten en we denken graag met je mee!

Ons terras is gereserveerd voor onze vergadergasten en gereserveerde partijen, helaas niet voor inloopgasten van buitenaf.

Meer zien? Bekijk hieronder de foto’s.

Let’s meet at

The Terrace.

Party Packages

 • 3 Drinks (& 4 Bites) € 31,50 p.p.

  Inclusief 3 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en 4 gevarieerde borrelhapjes van Dames Dietz. Dit arrangement is beschikbaar vanaf 10 personen.

  Reserveer
  Lees meer over
 • 5 Drinks (& 4 Bites) € 35,50 p.p.

  Inclusief 5 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en 4 gevarieerde borrelhapjes van Dames Dietz. Dit arrangement is beschikbaar vanaf 10 personen.

  Reserveer
  Lees meer over
 • 8 Drinks (& 4 Bites) € 39,50 p.p.

  Inclusief 8 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en 4 gevarieerde borrelhapjes van Dames Dietz. Dit arrangement is beschikbaar vanaf 10 personen.

  Reserveer
  Lees meer over