The Terrace

The Terrace in numbers

0
0 personen
0 stretchtent
0 buitenbar

Winter Vibes

Vanaf medio oktober is ons terras in een sfeervolle winter setting getransformeerd. Veel lichtjes, heaters, schapenvachtjes en plaids om deze periode warm en gezellig buiten te zijn. Vanaf de decembermaand worden hier nog diverse kerstdecoraties aan toegevoegd. Zéér geschikt voor je buitenborrel na de meeting of om een traditionele kerst- of nieuwjaarsborrel te organiseren. In combinatie met heerlijke winterkost of juist feestelijke hapjes wordt dit een heerlijke buiten ‘happening’.

Sunny Days

Zomerse dagen? Ons terras leent zich uitstekend voor het oppikken van de (eerste) zonnestralen. Met een beachy uitstraling hebben we het strand naar Leiden gehaald, hoewel je sommige dingen beter op het strand kunt laten (zand tussen je tenen, meeuwen etc.) Maar wat je wél zoekt vind je dus op ons terras: comfortabele loungeseats en het gevoel van een zonnige dag waar geen einde aan lijkt te komen. Met een flinke dosis bamboe, fijne hangstoelen, poefjes en kleden hebben wij de beach vibes naar ons terras gehaald. Inclusief terrasbar en loungemuziek en ook geschikt om hier lekker je lunch te nuttigen in de pauze van je meeting.

 

The Terrace

Geopend

Ons terras is altijd geopend voor onze vergadergasten voor een pauze of het nuttigen van je lunch of break tijdens de meetings. Wil je extra’s boeken zoals drankjes of een afsluitende borrel of bbq? Of wil je het terras exclusief afhuren voor een receptie, kerst- of nieuwjaarsbijeenkomst? Laat ons dit dan minimaal 2 dagen van te voren weten.

N.B. Ons terras is gereserveerd voor onze vergadergasten en gereserveerde partijen, helaas niet voor inloopgasten van buitenaf.

Meer zien? Bekijk hieronder de foto’s.

Let’s meet at

The Terrace.

Party Packages

 • 3 Drinks (& 4 Bites) € 21,50 p.p.

  Inclusief 3 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en 4 gevarieerde borrelhapjes van Dames Dietz. Dit arrangement is beschikbaar vanaf 10 personen.

  Reserveer
  Lees meer over
 • 5 Drinks (& 4 Bites) € 25,50 p.p.

  Inclusief 5 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en 4 gevarieerde borrelhapjes van Dames Dietz. Dit arrangement is beschikbaar vanaf 10 personen.

  Reserveer
  Lees meer over
 • 8 Drinks (& 4 Bites) € 29,50 p.p.

  Inclusief 8 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en 4 gevarieerde borrelhapjes van Dames Dietz. Dit arrangement is beschikbaar vanaf 10 personen.

  Reserveer
  Lees meer over