The Terrace

The Terrace in numbers

0 ruimte
0 terras bar
0 loungebanken

Sunny Days

Kijk, sommige dingen kan je beter op het strand laten: zand tussen je tenen, meeuwen… Maar wat je wél zoekt vind je op ons terras: comfortabele loungeseats en het gevoel van een zonnige dag waar geen einde aan lijkt te komen. Met een flinke dosis bamboe, fijne hangstoelen, poefjes en kleden hebben wij de beach vibes naar ons terras gehaald. Inclusief terrasbar en loungemuziek en ook geschikt om hier lekker je lunch te nuttigen in de pauze van je meeting.

Winter Vibes

Vanaf medio oktober is ons terras in een sfeervolle winter setting getransformeerd. Veel lichtjes, heaters, schapenvachtjes en plaids om deze periode warm en gezellig buiten te zijn. Vanaf de decembermaand worden hier nog diverse kerstdecoraties aan toegevoegd. Zéér geschikt voor je buitenborrel na de meeting of om een traditionele kerst- of nieuwjaarsborrel te organiseren. Bij slecht weer kan je terecht in The Bar of Pool op onze locatie.

The Terrace

Where is the sun?

Als het aan ons ligt schijnt altijd de zon ;). Maar ook bij iets minder weer zal het terras geopend zijn, als het maar droog is.

Geopend: bij mooi/droog weer voor onze vergadergasten (catering op afspraak). Voor het nuttigen van je lunch of break tijdens de meetings. Wil je extra’s boeken zoals drankjes of een afsluitende borrel of bbq? Laat dit ons minimaal 2 dagen van te voren weten. Ons terras is gereserveerd voor onze vergadergasten, helaas niet voor gasten van buitenaf.

Meer zien? Bekijk hieronder de foto’s.

Let’s meet at The Terrace.

Party Packages

 • 3 Drinks (& 4 Bites) € 21,50 p.p.

  Inclusief 3 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en 4 gevarieerde borrelhapjes van Dames Dietz. Dit arrangement is mogelijk in The Bar, Pool en/of Terrace. Packages zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

  Reserveer
  Lees meer over
 • 5 Drinks (& 4 Bites) € 25,50 p.p.

  Inclusief 5 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en 4 gevarieerde borrelhapjes van Dames Dietz. Dit arrangement is mogelijk in The Bar, Pool en/of Terrace. Packages zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

  Reserveer
  Lees meer over
 • 8 Drinks (& 4 Bites) € 29,50 p.p.

  Inclusief 8 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en 4 gevarieerde borrelhapjes van Dames Dietz. Dit arrangement is mogelijk in The Bar, Pool en/of Terrace. Packages zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

  Reserveer
  Lees meer over