Welcome to the Greenhouse

Wintereditie

Vintage genieten

Tijdens lange vergaderdagen hebben onze gasten een heerlijke break-out spot op ons terras, naar gelang het seizoen in een zomerse beachlook of winterse setting. Helaas gooit het Hollandse weer nog wel eens roet in het eten om gezellig buiten te zijn. Met de komst van onze Greenhouse is dat verleden tijd! Nu kunnen we onze vergadergasten altijd een heerlijk buitengevoel geven. Van origine gebruikt in de tuinbouw heeft deze stijlvolle kas nu een tweede leven gekregen in Leiden.

Altijd gezellig & warm

Vergadergasten kunnen hier hun lunch of borrel nuttigen maar ook als break-out ruimte of voor een informele meeting is deze Greenhouse een uitstekende keuze. Of plof gewoon lekker neer op de banken, dat kan altijd. Veel groen, houten elementen, vloerkleden en vintage meubilair geven een heerlijke, relaxte sfeer en de kaarsen en elektrische heaters zorgen voor een aangename temperatuur. De open haard zorgt voor nóg meer sfeer en gezelligheid. Hier geniet je het hele jaar buiten met het comfort van binnen. Een unieke toevoeging op onze locatie!

The Greenhouse is dagelijks geopend voor al onze gasten als break-out ruimte en kan op afspraak gereserveerd worden.

Always good vibes at The Greenhouse.

Winter vibes

Vanaf november is The Greenhouse in een sfeervolle winter setting getransformeerd. Veel kaarsen, lichtjes, heaters, schapenvachtjes en plaids om deze periode warm en gezellig door te komen. Ook zijn er diverse kerstdecoraties aan toegevoegd, wat samen met de open haard zorgt voor een feestelijke entourage. Zéér geschikt voor je borrel na afloop van de meeting of om een traditionele kerst- of nieuwjaarsborrel te organiseren. In combinatie met bijvoorbeeld winterkost of juist feestelijke hapjes wordt dit een heerlijke binnen/buiten ‘happening’. The Greenhouse is ingericht met vintage banken, krukjes, stoelen en een leestafel. Voorzien van diverse heaters, Zuid-Europese beplanting en gezellige verlichting kan je hier het hele jaar door genieten in een Mediterrane omgeving.

Virtual Tour