Fotoshoot

📸 You don’t take a photograph. You make it.

Numbers for photographers

0 creatieve ruimtes
0 oppervlakte
0 + mogelijkheden

Productfotografie

Bij ECC Leiden vind je een scala aan unieke ruimtes die perfect zijn voor het vastleggen van producten op beeld. Een van onze pareltjes is The Bar. Deze sfeervolle en intieme bar is uitermate geschikt voor het fotograferen van eten en drinken. Met de mogelijkheid om de verlichting naar jouw wensen aan te passen en jouw eigen camera-apparatuur, wordt het maken van productfoto’s hier een waar genot. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer de perfecte beelden in deze unieke setting.

Portretten

Er zijn verschillende ruimtes die perfect zijn voor het maken van portretten. De Greenhouse, met zijn lichte en groene omgeving, is ideaal voor mooie personeelsfoto’s (hebben wij ook gedaan! Bekijk ze hier). Daarnaast zijn ook The Classroom, de relaxruimte en The Pool uitermate geschikt voor dit doel.

Studio's

Diverse ruimtes kunnen eenvoudig getransformeerd worden tot een inspirerende studio, perfect voor het maken van creatieve content. The Classroom bijvoorbeeld biedt veel (dag)licht, wat zorgt voor een levendige sfeer. De mooie lila kleur voegt een vleugje elegantie toe aan de ruimte. Met een combinatie van trendy meubels en decoratieve elementen kun je de studio naar jouw smaak inrichten. Laat je fantasie de vrije loop en creëer een unieke omgeving die perfect past bij jouw stijl en behoeften. Uiteraard zijn er meerdere ruimtes geschikt om te gebruiken als studio.

Iets voor jou?

Is ECC Leiden dé locatie voor jouw fotoshoot? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden! We werken graag samen met fotografen 🙂

Take a look!