Guest Service Host

Zet jij onze gasten ook op de 1e plaats?

Lees dan even verder!

Voor onze hippe meeting locatie zijn wij per direct, voor 38 uur per week, op zoek naar een Guest Service Host. Jij wordt hét visitekaartje van ECC Leiden en zorgt voor de allerbeste eerste indruk voor onze gasten. Wij vinden het heel belangrijk dat onze gasten zich meteen thuis voelen bij binnenkomst en dat jij ze het WOW-gevoel geeft. Dat is immers essentieel voor het verdere verloop tijdens de meeting, het congres of evenement.

Hoe ziet jouw werkdag er ongeveer uit?

Je komt te werken in ons meeting & event team onder leiding van de Meeting & Event Manager. Je start jouw dag met het verwelkomen van onze vergadergasten. Dit zal doorgaans al vanaf 08:00 uur zijn dus je bent al vroeg uit de veren. Je bent het eerste aanspreekpunt van ECC Leiden en zorgt ervoor dat iedereen op de juiste manier geïnformeerd wordt, de weg naar de koffiemachines weet en  de juiste zaal vindt. Het ontvangen en begeleiden van zowel gasten als derde partijen is namelijk waar jij goed in bent. Bij aanvang van de vergaderingen/events wordt er vaak nog een beroep op je flexibiliteit gedaan. Geen punt, je zet graag een tandje bij om alles op tijd voor iedereen klaar te hebben.

In deze veelzijdige functie komen er nog meer verantwoordelijkheden op je pad. Zo assisteer je met de voorbereidingen voor rondleidingen en verzorg je de interne post en pakketafhandeling. Het aannemen van de telefoon en het representatief houden van onze locatie zijn ook een vast onderdeel van deze functie. Je denkt aan alle details en zorgt dat de representatieve ruimtes er gedurende dag tiptop bijstaan.

Je helpt collega’s tijdens piekmomenten op de werkvloer, zoals de zalen in de juiste opstelling zetten voor de bijeenkomsten en assisteert de Meeting & Event Hosts bij het klaarzetten van een overheerlijke lunch van catering Dames Dietz. Ook intern weet jij de juiste mensen te informeren. Vragen? Jij wordt er blij van om deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Je wordt ingewerkt op ons reserveringssysteem zodat je onze Meeting- en Event Specialist kan helpen waar nodig, bijvoorbeeld met het versturen van offertes, ondersteunen bij (grotere) eventaanvragen en het opvangen van de werkzaamheden tijdens vakantieperiodes. Hiervoor beschik je over communicatief goede vaardigheden zowel face-to-face als telefonisch en schriftelijk. Verder doe je actief mee aan onze interne meetings en je ziet gelijk waar de knelpunten zitten in het draaiboek die je dan uiteraard bespreekt tijdens de meeting. Je denkt mee over relatiebeheer en klanttevredenheid en zorgt voor de juiste look & feel op onze locatie. Kortom: een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden!

 

 

Waar kom je te werken?

ECC Leiden is een hippe meeting locatie met een ‘urban jungle’ uitstraling en een warme touch aan gezellige zitjes en veel groen. Onze gasten kunnen tevens plaatsnemen op ons terras met Greenhouse, in The Bar en in The Lounge. Daarnaast bieden wij onze creatieve hotspot The Pool. In deze unieke ruimte zit je letterlijk met je meeting of event op de bodem van een zwembad, hoe cool is dat? Onze meeting locatie is 2300 m² groot en biedt 15 meeting ruimtes voor 2 tot 300 personen. De gehele locatie is gelijkvloers dus jij maakt je kilometers dagelijks tussen de verschillende ruimtes. Van vergaderingen tot online open dagen, evenementen en hybrid meetings, geen dag is hetzelfde.

Bij ons heerst er een gezellige en informele sfeer en omdat wij een kleinschalige onderneming zijn, zijn de lijntjes kort met de medewerkers van de overige afdelingen en vormen wij samen één team. Er is altijd ruimte voor humor en er wordt tegelijkertijd door iedereen hard gewerkt. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat je je betrokken voelt als onderdeel van ECC Leiden. Eigen initiatief en inbreng wordt zeker gewaardeerd. Omdat jouw functie zo afwisselend is zal je al snel allround en zelfstandig kunnen meedraaien, hoe leuk is dat?! Welkom in ons team, we kijken uit naar je sollicitatie!

 

Wie ben jij?

 • Je bent representatief en een enthousiaste en sterke persoonlijkheid. Jij weet echt van aanpakken en je zet ongevraagd een stap extra;
 • Je bent flexibel inzetbaar voor 38 uur in de week volgens een vooraf bekend rooster maar meestal start jouw werkdag vanaf 8:00 uur;
 • Je bent minimaal MBO-geschoold en leergierig;
 • Je bent communicatief vaardig, hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en je kan je goed verstaanbaar maken in het Engels;
 • Je bent oplossingsgericht en denkt graag mee om onze service naar een nog hoger niveau te tillen;
 • Je hebt affiniteit met en bij voorkeur ervaring in de meeting- of event industrie, horeca of de hotelwereld;
 • Je bent in staat om snel en georganiseerd te werken en je hebt een gastvrije instelling;
 • Je kunt presteren onder tijdsdruk tijdens piekmomenten en je bent breed inzetbaar binnen het meetings & events team;
 • We verwachten een flexibele houding t.o.v. andere werkzaamheden in o.a. rustigere weken

 

Dan mag je dit van ons verwachten:

 • Een salaris conform de Horeca CAO o.b.v. 38 uur;
 • Mobiele telefoon en laptop van de zaak;
 • Een jaarcontract; na 1 jaar bekijken we de mogelijkheden voor verlenging;
 • 25 Vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Aantrekkelijke reiskostenvergoeding;
 • Een centraal gelegen werkplek die gemakkelijk te bereiken is met het OV;
 • Gratis parkeerplek op ons eigen terrein;
 • Een werkweek voornamelijk van ma t/m vr 8:00-16:00 uur, tijden kunnen wijzigen in verband met grote events;
 • Een jong en dynamisch team met regelmatig een teamborrel, -etentje, -uitje;
 • Een organisatie die blijft ontwikkelen en zeker niet stil staat.

Ja, dit wordt mijn job!

Ben je net zo enthousiast als wij?

 Om te reageren op deze functie stuur je vóór 16 december ’23 een mail met je motivatie en je c.v. naar marketing@eccleiden.com t.a.v. Carmen Alvarez Perez. We zullen je na deze datum laten weten of je meegaat in het sollicitatietraject. Voor meer informatie over de functie kan je bellen met Carmen op 06 12751071.

Wil je meer algemene info over ECC Leiden? Check dan onze website eccleiden.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.