Hybrid meetings

Veilig en verantwoord

Combineer live & online met hybrid meetings

Met 15 zalen en een grote plenaire zaal van 1775 m² bieden wij veel mogelijkheden voor hybrid meetings en kunnen wij diverse concepten op maat aanbieden. In korte tijd hebben we ervaring opgedaan met deze hybride vergaderingen: een aantal deelnemers zijn fysiek in één ruimte aanwezig en het andere deel van de deelnemers via een online verbinding. De mensen die fysiek in één zaal zitten gebruiken dan op gepaste afstand een centrale camera of eigen laptop en op het scherm zien ze dan ook de deelnemers die digitaal deelnemen.

Uiteraard is het ook mogelijk om de streaming van de meetings interactiever te maken. Dit kan bijvoorbeeld doormiddel van een live chatbox waarbij de deelnemers thuis direct vragen kunnen stellen of opmerkingen kunnen plaatsen. Ook voor social media koppelingen of bijvoorbeeld een poll zijn er technische mogelijkheden.

”Met hybrid meetings is het mogelijk om ook in deze tijden veilig en verantwoord bijeenkomsten te organiseren”

ECC Leiden biedt met een plenaire zaal van ruim 1775 m² meer dan voldoende ruimte voor minstens 300 personen* met meer dan 1.5 meter afstand. Door onze ruime entree en gangen is ook hier afstand houden geen enkel probleem. Heb je toch meer ruimte nodig? Dan is het altijd mogelijk om uit te breiden naar één of meerdere vergaderzalen. Wij bieden totaal 15 moderne zalen met een industriële look en warme uitstraling voor hybrid meetings van elk formaat. Zo is het toch mogelijk om ook in deze tijd veilig en verantwoord bijeenkomsten te organiseren!

Neem contact met ons op