Vacature: Banquet Porter

Steek jij graag je handen uit de mouwen?

Lees dan even verder!

Voor onze hippe meeting locatie zijn wij per direct, voor 28 tot 32 uur per week, op zoek naar een Banquet Porter. Kan jij het verschil maken in de ervaring van onze vergadergasten op onze locatie? Lees dan snel verder!

 

Hoe ziet jouw werkdag er ongeveer uit?

Jij komt binnen als onze gasten vertrekken en dat is juist zo belangrijk! Want jij bent diegene die ervoor gaat zorgen dat onze gasten kunnen genieten van de optimale beleving tijdens hun meeting en/of event de volgende dag. Jij zorgt dat de eerste indruk perfect is. There’s no second chance for a first impression!

Bij aanvang van je dienst ga je in overleg met je banqueting collega’s om je op de hoogte te stellen wat de planning is voor de volgende dag. Je checkt de meetings die gereserveerd staan maar ook de ruimtes die op de dag zelf bezet zijn geweest. Na een korte overdracht ga je direct aan de slag. Je checkt welke opstelling gewenst is en of er verder nog bijzonderheden zijn. Tevens loop je de apparatuur even na: werkt de beamer naar behoren en eventueel de speakerphone en/of webcam? Doen alle lampen het nog en staat alles netjes? Als de juiste opstellingen zijn gezet, zorg je er ook voor dat alle ruimtes weer schoon en klaar zijn voor de volgende dag. Wij zeggen dan ook altijd; it’s all in the details! Uiteraard zorg je er ook voor dat de overige ruimtes er weer netjes bij staan zodat het commerciële team de locatie kan laten zien als geïnteresseerden spontaan binnen komen lopen of een rondleiding wensen.

Je loopt nog een keer door The Lounge, Pool en Greenhouse om te kijken of alles netjes staat. Hier komt binnenkort ook onze nieuwe ruimte bij: The Classroom. Kortom, voor ons ben je onmisbaar en zorg je ervoor dat wij overdag onze gasten kunnen overrompelen met onze WOW-factor.

Waar kom je te werken?

ECC Leiden is een totaal vernieuwde meeting locatie met een industriële uitstraling en een warme touch aan loungebanken, zitjes en veel groen. Onze gasten kunnen tevens plaatsnemen op ons terras met Greenhouse, The Bar en in The Lounge. Daarnaast bieden wij onze creatieve hotspot The Pool. In deze unieke ruimte zit je letterlijk met je meeting of event op de bodem van een zwembad, hoe cool? Onze meeting locatie is 2300 m² groot en biedt 14 meeting ruimtes voor 2 tot 300 personen maar we staan nooit stil. Binnen enkele maanden wordt er weer een nieuwe creatieve ruimte in gebruik genomen. De gehele locatie is gelijkvloers dus jij maakt je kilometers dagelijks tussen de verschillende ruimtes. Van vergaderingen tot online open dagen, evenementen en hybrid meetings, geen dag is hetzelfde.

Bij ons heerst er een gezellige en informele sfeer en op locatie werk je voornamelijk samen met andere medewerkers van de afdeling banqueting. Maar omdat wij een kleinschalige onderneming zijn, zijn de lijntjes kort met de medewerkers van de overige afdelingen en vormen wij samen één team. Je dagelijkse aansturing krijg je van de Supervisor Meeting & Event  Hosts. Er is altijd ruimte voor humor en er wordt tegelijkertijd door iedereen hard gewerkt. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat je je betrokken voelt als onderdeel van ECC Leiden. Eigen initiatief en inbreng wordt zeker gewaardeerd.

Je salaris is conform de Horeca cao en als extraatje krijg jij super gezellige collega’s om mee te werken, een vrijdagmiddagborrel en regelmatig een proeverijtje. Omdat jouw functie zo afwisselend is zal je al snel allround en zelfstandig kunnen meedraaien, hoe leuk is dat?! Welkom in ons team, we kijken uit naar je sollicitatie!

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een enthousiaste en proactieve werkhouding. Jij weet echt van aanpakken en je zet ongevraagd een stap extra;
 • Je bent flexibel inzetbaar voor 28 tot 32 uur in de week volgens een vooraf bekend rooster, het liefst zo snel mogelijk;
 • Je bent minimaal MBO-geschoold en leergierig;
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je hebt affiniteit met en bij voorkeur ervaring in de meeting of event industrie, horeca of de hotelwereld;
 • Je let op details en denkt mee hoe wij onze planning en werkzaamheden nog effectiever kunnen maken;
 • Je kunt presteren onder tijdsdruk tijdens piekmomenten.

 

Dan mag je dit van ons verwachten:

 • Een salaris conform de Horeca cao o.b.v. 28 tot 32 uur;
 • Uitzicht op een aantrekkelijke bonusregeling bij 3 maanden in dienst;
 • Mobiele telefoon van de zaak;
 • 25 vakantiedagen;
 • Aantrekkelijke reiskostenvergoeding;
 • Een centraal gelegen werkplek die gemakkelijk te bereiken is met het OV;
 • Gratis parkeerplek op ons eigen terrein;
 • Een werkweek bestaande uit een mix van diverse werkdagen (ma t/m zo) B: dit betreft een functie in de namiddag en avonduren;
 • Een gezellig en dynamisch team om je heen met uiteraard een vrijmibo;
 • Een organisatie die blijft groeien en zeker niet stilstaat.

 

Ja, dit wordt mijn job!

Ben je net zo enthousiast als wij?

Om te reageren op deze functie stuur je een mail naar events@eccleiden.com.

Wil je meer algemene info over ECC Leiden? Check dan onze website eccleiden.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.