0 oppervlakte
0 parkeerplaatsen
0 ultranieuwe vergaderzalen
0 personen

Let’s wow your event.

Fijn dat je ons gevonden hebt! Ben je op zoek naar een locatie om jouw (hybride) vergadering, congres of evenement te organiseren?

Bij ECC Leiden ben je hiervoor aan het juiste adres!

 

 

 

Reserveer een zaal

 

 

Centraal gelegen & ideale bereikbaarheid

Met 15 moderne vergaderzalen én een grote plenaire evenementenruimte van 1775 m², kan je voor 2 tot 300 personen met 1,5 meter afstand bijeenkomsten organiseren. Boek één van onze gezellige Studio’s als je lekker buiten de deur wilt werken of onze hippe zalen voor bijeenkomsten voor grotere gezelschappen. Ook The Bar is beschikbaar als werkplek of om even te ontspannen en wat dacht je van ons nieuwe terras? Zoek je een mogelijkheid voor hybrid meetings, dat is ook mogelijk: een fysieke bijeenkomst gecombineerd met een online omgeving waarbij wij alles voorzien wat je nodig hebt.

Wil je een brainstormsessie, small event of pool party? Check dan de mogelijkheden in the Pool!

In iedere zaal staat je eigen Nespresso-apparaat klaar en kan je even loungen in de gezellige zithoek. Uiteraard staat onze ruime lounge ook tot je beschikking voor een break of cappuccino. Onze vergaderlocatie is makkelijk bereikbaar per OV, biedt 250 parkeerplaatsen en is gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen A44 en A4.

Let's meet at ECC Leiden!

 • Vergaderingen

  ECC Leiden biedt 15 gerestylde vergaderzalen in ruime opstellingen (indien gewenst met 1,5 meter afstand). Bovendien bieden wij een gezellige lounge, sfeervolle bar, een (winter-)terras, onze creatieve hotspot The Pool, werkplekken, heerlijke coffee, catering 2.0 van de Dames Dietz, een gezellige inrichting en een uitstekende service.

  Lees meer
  Lees meer over
 • Congressen

  Voor congressen tot 1000 personen is de plenaire ruimte / black-box van 1775 m² uitstekend geschikt! Maar ook middelgrote en kleinere congressen gunnen we een plaatsje in onze mooie congreszalen. Liever even geen live ontmoetingen maar via een online verbinding vergaderen? Wij zorgen voor de live stream tijdens de hybrid meetings.

  Lees meer
  Lees meer over
 • Winter events

  Evenementen

  Op zoek naar een sfeervolle evenementenlocatie? Bij ECC Leiden kan je je event de invulling geven die jij wenst, en dat tot 2500 personen! Van (thema)bedrijfsfeest, sportevenement, productpresentatie tot receptie of small event, you name it! Ook tijdens de wintermaanden bieden we verrassende concepten!

  Lees meer
  Lees meer over

Ontdek zelf waarom ECC Leiden de beste vergaderlocatie van de regio is.

ECC Leiden: een unieke aanpak

Wij van ECC Leiden (Event & Convention Center) denken graag met je mee. Bij elke meeting wordt gekeken naar de mogelijkheden. Vanuit het perspectief hoe het, naast veiliger, nog unieker kan.

Afhankelijk van het doel van de meeting en om nog meer maatwerk te leveren en snel te schakelen, worden duidelijke offertes gestuurd en heb je contact met een meeting specialist. Dus persoonlijke service, specialistische kennis én een duidelijk kostenoverzicht.

Tijdens de bijeenkomst vertaalt zich dit in nog meer persoonlijke aandacht voor de gast, wat wordt ingegeven door een klein en toegewijd team. Let’s meet!

Meet the team

What's new?

 • 8 november 2021

  Winterterras

  Vanaf medio oktober is ons terras in een sfeervolle winter setting getransformeerd én overdekt met een stretchtent dus je staat hier altijd droog. Op ons sfeervolle winterterras tref je veel […]
  Lees verder
  Lees meer over
 • 23 september 2021

  Virtual Tour

  Ontdek ECC Leiden virtueel! Met onze nieuwe virtuele tour kun je vanaf je stoel onze hele locatie bekijken. Even rondwandelen in de meeting rooms bijvoorbeeld, plaatsnemen in de bar of […]
  Lees verder
  Lees meer over
 • 30 augustus 2021

  The Bar

  The Bar is klaar… om te loungen, werken en tussen de bedrijven door even te ontspannen. Fijne werkplekken met goede verlichting, laptopaansluitingen, banken en zitjes. Ook te reserveren voor je […]
  Lees verder
  Lees meer over

Wat onze klanten van ons vinden

Wat een lieve en vriendelijke mensen werken hier! Alles was weer super goed geregeld!
Marianne VA school
Prettig en effectief contact met diverse medewerkers van het ECC Een week van tevoren is door het ECC contact met de opdrachtgever gelegd. Attent en geruststellend dat de geplande bijeenkomst goed in het vizier was. Op de avond van de bijeenkomst zelf zijn nog verschillende kleine aanpassingen doorgevoerd (hardware, planning), en die zaken werden direct en naar tevredenheid opgepakt.
Eddy van der Veen CBR
Allereerst bedankt voor het prettige contact in de voorbespreking en tijdens het event. De uitstraling van ECC is echt geweldig. Veel groen, open en luxe uitstraling. Alles stond gereed en stoelen stonden klaar voor de deelnemers. Lunch was goed verzorgd en ook een heerlijke kamer om rustig te praten. Ook voor alle deelnemers was er voldoende te eten en te drinken. Om heel eerlijk te zijn heb ik niet echt iets wat ik kan benoemen ter verbetering 😊
Niels Spierenburg Area Manager Bracing & Support | Össur Benelux
Wij waren zeer tevreden over het evenement wat wij bij jullie hebben georganiseerd. Alles was goed geregeld, heldere afspraken en de catering was perfect. De ruimtes zijn zeer gevarieerd en voelen niet aan als het standaard conferentiecentrum. Ook het contact met Viviane van te voren en tijdens het evenement was zeer prettig. Wij komen zeker nog een keer terug.
Charlotte bkb
We hebben met ons team van ~ 75 mensen een sessie gehouden. alles prima geregeld. De zaal was 2 x groter dan dat we dachten en dat was echt heel fijn. de lunch is goed geregeld, personeel behulpzaam. de opstelling in de zaal was even schrikken (stond anders dan we gepland dachten te hebben) en met hulp van ECC en eigen collega's de zaal binnen 10 min omgebouwd. ECC is erg behulpzaam en denkt goed mee.
E van Beekum Johnson & Johnson
Mooie locatie en super service! Ik kom elke keer weer met veel plezier naar het ECC.
Julie ALSG
Vergaderen wordt op deze locatie een creatief gebeuren. Mooie en ruime locatie, van alle gewenste gemakken voorzien. Dank voor de service, we komen zeker terug.
Yvonne Broekhuizen Rivierduinen
Alles is allemaal prima verlopen. Ik vond de locatie waar wij voor het eerst gebruik van maakten prima. Netjes / schoon en van alle ‘gemakken’ voorzien. De gebakjes waren er op tijd en door jullie al klaargezet. Dank daarvoor.
Linda Management en secretariaat | Erfgoed Leiden en Omgeving
Wat een mooie en inspirerende omgeving is ECC Leiden, we gaan hier zeker vaker bijeenkomsten laten plaatsvinden. Groet, Sophie
Sophie Cenergy Consultancy B.V.
Wij willen jullie nog enorm bedanken voor de goede organisatie omtrent onze bijeenkomst. Locatie was erg goed. En ook alle service. Nogmaals dank. Groet, Mariette
Mariette Secretaresse | Zorg & Zekerheid
Gisteren hadden wij een bijeenkomst in het ECC en ik wilde even bedanken voor alle hulp en flexibiliteit. Ik kreeg complimenten over de locatie, dus die geef ik graag aan jullie door. Dus dank!
Esther Directiesecretaris | Hecht (RDOG HM)
Iedereen was super enthousiast en tevreden over de locatie, The Pool en de catering. Ook de sprekers waren heel positief en dat is natuurlijk mooi omdat zij dagelijks op verschillende locaties komen dus echt kunnen vergelijken. Ik wil jullie bedanken voor de goede service, de bereikbaarheid, het meedenken en geduld bij alle aanvullende vragen en veranderingen. Kortom, alles top!
Dijana Account Executive bij Semantica
Thank you for everything, the location awesome, the staff friendly and efficient. My (former) colleagues were positively impressed as well. Regards, Laurent
Laurent Pambaguin
2-daags evenement georganiseerd met diverse sub-zaal wisselingen. Zeer warme, gezellige, professionele inrichting die uitnodigt tot het goede gesprek. Uiterst vriendelijke en flexibele medewerkers. Heerlijk eten in meer dan voldoende mate aanwezig en ook voor dieetwensen voldoende variatie. Geen galmende ruimtes, temperatuur in de zalen perfect te regelen. QR-Coronacontrole volledig uit handen genomen en goed geregeld. Zeker een eventlocatie om terug te komen.
Gwendola Piek Secretaresse Raad van Bestuur | Ipse de Bruggen
ECC Leiden staat al een tijdje bij ons op 1 als favoriete locatie in Leiden voor onze cursussen, als deze niet op school kunnen plaatsvinden. Er is een prettige, flexibele samenwerking en goede service! Daarnaast is natuurlijk ook de ligging ideaal en de parkeermogelijkheid erg fijn.
Marian van der Gijp Hogeschool Leiden