Coronatoegangsbewijs

ECC Leiden volgt de regels van de Rijksoverheid:

In de gemeenschappelijke ruimtes van ECC Leiden is het dragen van een mondkapje en een coronatoegangsbewijs verplicht. Bij binnenkomst scannen we dan ook jouw coronatoegangsbewijs en controleren we of er een mondkapje gedragen wordt.

Zonder mondkapje en coronatoegangsbewijs kunnen we je helaas geen toegang verlenen tot ECC Leiden.  Op deze regels worden geen uitzonderingen gemaakt en deze regels gelden voor alle bezoekers van ECC Leiden.

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je:

  • Volledig bent gevaccineerd
  • Een geldig herstelbewijs hebt
  • Een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt

Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft. Meer informatie daarover is hier te vinden.

Horeca en evenementen

In alle horeca blijft de verplichte sluitingstijd tussen 00.00 en 06.00 uur gelden. Alle evenementen kunnen weer plaatsvinden met een coronatoegangsbewijs. Voor evenementen binnen met een vaste zitplaats is er ook geen maximaal aantal bezoekers. Evenementen binnen zonder vaste zitplaats kunnen maximaal 75% van de reguliere bezoekerscapaciteit toestaan.

 

Vanaf 8 november 2021: het dragen van een mondkapje in de openbare ruimtes van ECC Leiden is verplicht. Alleen toegang met het coronatoegangsbewijs.

Benieuwd hoe jouw meeting veilig en verantwoord kan plaatsvinden?