Ruimte

Wij hebben onze locatie volledig aangepast aan de geldende Covid-19 maatregelen om, met inachtneming van de geldende richtlijnen, bijeenkomsten en evenementen te kunnen hosten waarbij voldoende afstand wordt gewaarborgd. Gelukkig bieden wij 5000 m² aan vergaderruimte waardoor er altijd voldoende ruimte en mogelijkheden zijn om afstand te waarborgen tijdens de bijeenkomsten én tussen de bezoekers onderling.

Aangepast

Vóór de Coronacrisis bood ECC Leiden ruimte om met gemak 1000 personen te ontvangen voor een congres. Nu is het ECC volledig aangepast om in diverse opstellingen en voor verschillende doeleinden een veilige afstand van 1,5 meter te bewaren.

Maatregelen

Ten behoeve van jouw én onze gezondheid hebben wij diverse Covid-19 maatregelen getroffen. In en om de locatie worden looproutes aangegeven zodat de bezoekers de richtlijnen in acht kunnen houden. Er zijn diverse in- en uitgangen (met desinfectiezuilen) zodat de bezoekers worden verspreid naar de diverse ontvangst- en koffiecorners en garderobes. Dit alles zal door medewerkers worden begeleid, zodat de bezoekers vlekkeloos hun weg kunnen vinden.

Spreiding

Door deze spreiding over de diverse gedeeltes van de locatie ontstaat er geen probleem in de toestroom van bezoekers. Afhankelijk van de grootte van de bijeenkomst kunnen tevens de diverse routes in kleuren of letters worden aangegeven, welke de bezoekers al bij hun bevestiging zullen ontvangen zodat e.e.a. soepel kan verlopen.

Catering

Juist in deze Coronatijd is hygiëne van groot belang. De verrassende foodconcepten die wij inzetten van het externe cateringbedrijf ‘Dames Dietz’ zijn hygiënisch, dagelijks vers bereidt en per stuk verpakt.  Deze items worden buiten de zaal klaargezet zodat de deelnemers deze zelf kunnen ophalen. Zo bieden wij een (h)eerlijke, gezonde en home made starter, lunch, break of borrel; een beleving waar je zeker voor terug komt!

Richtlijnen Covid-19 op onze locatie

In en om de locatie worden looproutes aangegeven zodat de bezoekers de richtlijnen in acht kunnen houden. Er zijn diverse in- en uitgangen zodat de bezoekers worden verspreid naar de diverse ontvangst- en koffiecorners en garderobes. Dit alles zal door medewerkers worden begeleid, zodat de bezoekers vlekkeloos hun weg kunnen vinden. Door deze spreiding over de diverse gedeeltes van de locatie ontstaat er geen probleem in de toestroom van bezoekers. Afhankelijk van de grootte van de bijeenkomst kunnen tevens de diverse routes in kleuren of letters worden aangegeven, welke de bezoekers al bij hun bevestiging zullen ontvangen zodat e.e.a. soepel kan verlopen.

Veiligheid 

Wij stellen hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers en doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om onze bezoekers zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen is de locatie volledig aangepast aan de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf op onze locatie.

  • Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid. Derhalve verzoeken wij onze gasten om het advies op te volgen van de overheid om een mondmasker te dragen op onze locatie in de openbare ruimtes.
  • Onze locatie is voorzien van informatie over COVID-19 en managementinstructies.
  • Verbeterde protocollen voor reiniging en hygiëne.
  • Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen en betaalterminals met antibacteriële vloeistoffen.
  • Wij bieden bij de entree een statief met digitale temperatuurmeter
  • Er zijn desinfecterende dispensers in de openbare ruimtes én in iedere zaal aan.
  • Naleving van de procedures voor het omgaan met collega’s die ziek zijn.
  • Onze medewerkers dragen mondkapjes.
  • Bezoekers dienen de instructies van ons personeel te allen tijde op te volgen; zij zijn er voor uw en onze veiligheid.
  • Bezoekers dienen zich te houden aan de bewegwijzering en routing zoals die op de locatie is aangegeven.

Benieuwd hoe jouw meeting veilig en verantwoord kan plaatsvinden?