Kerst & Nieuwjaar

Packages voor een feestelijke borrel

Mogelijkheden

0 personen in The Bar
0 personen in The Pool
0 personen op het winterterras

Let's celebrate

Waar je ook op onze locatie je informele kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst houdt, wij zorgen ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. En dan bedoelen we uiteraard qua overheerlijke bites & drinks maar ook zeker in gezelligheid. Je proost hier niet voor niets, toch? Let’s celebrate! En als er iets te vieren valt dan denken wij graag met je mee, zoals met onderstaande celebration packages. Uiteraard mag je van ons in alle onderstaande ruimtes een sfeervolle kerstversiering verwachten tijdens jouw feestelijke kerst- of nieuwjaarsbijeenkomst.

A touch of Christmas and we’ll do the rest.

N.B: ECC Leiden volgt de regels van de Rijksoverheid: voor de openbare ruimtes van ECC Leiden is het dragen van een mondkapje en een coronatoegangsbewijs verplicht. Voor meer informatie, kijk hier.

Download hier de pdf over de celabration packages: Celebration Packages ECC 2021

 

Kerst & Nieuwjaar Packages | ECC Leiden

The Bar

Kies je voor The Bar dan wacht een sjieke ambiance met donkere muren, warme verlichting en een mix van leren en velours interieur. In informele zitjes of aan de bar, plaats genoeg om met een gezelschap van zo’n 80 man elkaar gezellig te treffen.

The Terrace

Ons terras is in de wintermaanden dé place to be voor je buitenborrel. We hebben het gezellig gemaakt met veel, heel veel lichtjes, schapenvellen, plaids, aaibare kussens, heaters, kaarsen en winterplanten. Daar wordt je echt wel warm van! Ook de buitenbar is sfeervol verlicht en naar keuze kan je hier natuurlijk ook gaan voor warme choco, glühwein en comfort food.

The Pool

Liever je collega’s of relaties verrassen met een te gekke & inspirerende ambiance? Dan zit je goed in onze Pool. Geen standaard locatie voor je nieuwjaars- of kerstborrel maar op de bodem van een voormalig zwembad proosten op een succesvolle samenwerking of behaalde resultaten. Een super inspirerende hotspot! Hiermee leg je de lat wel hoog voor de volgende borrellocatie ;).

Extra’s

Wil je iets extra’s toevoegen aan onze arrangementen? Denk je aan een welkom met bubbels, een uitgebreider assortiment aan hapjes of glühwein met winterkost? Laat het ons weten en we zorgen dat het goedkomt.

Celebration Packages

 • 3 Drinks & 4 Bites € 21,50 p.p.

  Inclusief 3 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en 4 gevarieerde borrelhapjes van Dames Dietz. Dit arrangement is mogelijk in The Bar, Pool en/of Terrace. Packages zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

  Reserveer
  Lees meer over
 • 5 Drinks & 4 Bites € 25,50 p.p.

  Inclusief 5 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en 4 gevarieerde borrelhapjes van Dames Dietz. Dit arrangement is mogelijk in The Bar, Pool en/of Terrace. Packages zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

  Reserveer
  Lees meer over
 • 8 Drinks & 4 Bites € 29,50 p.p.

  Inclusief 8 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon en 4 gevarieerde borrelhapjes van Dames Dietz. Dit arrangement is mogelijk in The Bar, Pool en/of Terrace. Packages zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

  Reserveer
  Lees meer over

Boek jouw kerst of nieuwjaar package