Vanaf vrijdag 15 januari is ECC Leiden in samenwerking met GGD Hollands Midden de vaccinatielocatie van de regio Leiden en de Bollenstreek. De vaccinatiestraat bestaat hier uit 12 vaccinatiepunten, goed voor een capaciteit van 2400 vaccinaties per 24 uur.

Afspraak maken & informatie

U kunt een afspraak maken door het telefoonnummer te bellen dat in de brief staat die u heeft ontvangen van de overheid. Voor vragen over het vaccinatieprogramma en voor vragen over het coronavirus kunt u het publieksinformatienummer 0800 – 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur) bellen. De vaccinatielocatie bij ECC Leiden is niet telefonisch bereikbaar. Afspraken en vragen gaan doormiddel van het landelijke telefoonnummer te bellen.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer

Parkeren kan kosteloos op het terrein van ECC Leiden. U kunt met de auto dichtbij de ingang parkeren zodat u niet te ver hoeft te lopen. U kunt ook met het openbaar vervoer komen. Pak daarvoor bus 43 en stap uit bij bushalte ‘Holiday Inn’. Vanaf daar is het 1 minuut lopen naar ECC Leiden.

Adres

Adres vaccinatielocatie ECC Leiden: Haagse Schouwweg 10, 2332 KG in Leiden. Let op: het vaccineren vindt plaats bij ECC Leiden en niet bij Holiday Inn Leiden. U vindt de entree links van de entree van Holiday Inn Leiden. U kunt vanaf de rotonde de borden ‘GGD vaccinatie’ volgen.

Toegankelijkheid

Er zijn bij de GGD vaccinatielocatie ook meerdere rolstoelen aanwezig. U kunt hierom vragen bij binnenkomst. De locatie is ook zeer goed toegankelijk voor mindervaliden.

Telefoonnummer coronavirus: 0800 – 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur)
Website: www.rijksoverheid.nl/coronavirus

Routebeschrijving