Vaccinatie Coronavaccin en HPV

Voor meer informatie, tijden en vaccinatiedagen betreffende HPV en Corona op deze locatie verwijzen wij u naar de website van de GGD Hollands Midden via https://www.ggdhm.nl/portal-vervolgpagina/vaccinaties 

De locatie ECC Leiden is zelf niet bereikbaar voor vragen omtrent de GGD of het vaccinatieprogramma. Bel hiervoor GGD Hollands Midden op 088 – 308 30 00 (maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur).

Algemene informatie

Bereikbaarheid en openbaar vervoer
Parkeren kan kosteloos op het terrein van ECC Leiden. Je kunt met de auto dichtbij de ingang parkeren zodat je niet te ver hoeft te lopen. Je kunt ook met het openbaar vervoer komen. Pak daarvoor bus 43 en stap uit bij bushalte ‘Dr. Lelylaan / Haagse Schouwweg’. Vanaf daar is het 1 minuut lopen naar ECC Leiden.

Adres
Adres vaccinatie locatie ECC Leiden: Haagse Schouwweg 10, 2332 KG in Leiden.

Let op: het vaccineren vindt plaats bij het gebouw dat je bereikt als je de grote parkeerplaats bent opgereden, de entree is dus niet bij de rotonde en niet bij de draaideur (het voormalige hotel Holiday Inn Leiden). Je kunt vanaf de rotonde de borden ‘GGD vaccinatie/testen’ volgen, bij het parkeerterrein wijst de parkeerwachter de weg en kan je verderop parkeren.

Toegankelijkheid
Er zijn bij de GGD vaccinatie locatie meerdere rolstoelen aanwezig. Je kunt hierom vragen bij binnenkomst. Reserveren hiervoor is niet mogelijk. De locatie is ook zeer goed toegankelijk voor mindervaliden en heeft geen drempels of trappen. Bij de entree van de locatie zijn voldoende toiletten aanwezig. Ook is er een invalidentoilet.

Wat is ECC Leiden?
ECC Leiden is een vergader- en evenementenlocatie in Leiden. ECC Leiden verhuurt op dit moment haar grootse ruimte (2700 m²) aan GGD Hollands Midden voor vaccinatie- en testdoeleinden. Meer informatie over ECC Leiden is hier te vinden.

Routebeschrijving