Welkom bij ECC Leiden! Vanaf 15 januari 2021 heeft ECC Leiden een gedeelte van haar locatie ter beschikking gesteld van de GGD Hollands Midden, de vaccinatie- en testlocatie van de regio Leiden en de Bollenstreek.

Hieronder vind je informatie betreffende vaccineren op deze locatie. ECC Leiden is zelf niet bereikbaar voor vragen omtrent deze onderwerpen en wij kunnen u helaas niet helpen met vragen daaromtrent. U kunt bellen naar 0800 – 1351 voor algemene informatie.

Vaccinatie Coronavaccin en HPV

Openingstijden:

Vrije inloop voor het verkrijgen van een corona- of HPVvaccin op iedere ZATERDAG van 09:00 – 14:30 uur.

Op overige dagen is de locatie gesloten voor vaccinaties. De locatie is rolstoel- en scootmobiel toegankelijk. Er zijn rolstoelen aanwezig voor mindervaliden en er is een mindervalidentoilet. Neem je ID-bewijs mee als je langskomt.

Testen

Tot nader order is er GEEN mogelijkheid meer om te testen op deze locatie.

De meest actuele informatie vind je op de website van GGD Hollands Midden: www.ggdhm.nl/coronatest

Algemene informatie

Bereikbaarheid en openbaar vervoer
Parkeren kan kosteloos op het terrein van ECC Leiden. Je kunt met de auto dichtbij de ingang parkeren zodat je niet te ver hoeft te lopen. Je kunt ook met het openbaar vervoer komen. Pak daarvoor bus 43 en stap uit bij bushalte ‘Dr. Lelylaan / Haagse Schouwweg’. Vanaf daar is het 1 minuut lopen naar ECC Leiden.

Adres
Adres vaccinatie locatie ECC Leiden: Haagse Schouwweg 10, 2332 KG in Leiden.

Let op: het vaccineren vindt plaats bij het gebouw dat je bereikt als je de grote parkeerplaats bent opgereden, de entree is dus niet bij het gebouw bij de rotonde (het voormalige hotel Holiday Inn Leiden). Je kunt vanaf de rotonde de borden ‘GGD vaccinatie/testen’ volgen, bij het parkeerterrein wijst de parkeerwachter de weg. Vervolgens rijd je door de slagboom en kan je verderop parkeren.

Toegankelijkheid
Er zijn bij de GGD vaccinatie locatie meerdere rolstoelen aanwezig. Je kunt hierom vragen bij binnenkomst. Reserveren hiervoor is niet mogelijk. De locatie is ook zeer goed toegankelijk voor mindervaliden en heeft geen drempels of trappen. Bij de entree van de locatie zijn voldoende toiletten aanwezig. Ook is er een invalidentoilet.

Wat is ECC Leiden?
ECC Leiden is een vergader-, evenementen en congreslocatie in Leiden. ECC Leiden verhuurt op dit moment haar grootse ruimte (2700 m²) aan GGD Hollands Midden voor vaccinatie- en testdoeleinden. Meer informatie over ECC Leiden is hier te vinden.

Vragen over het vaccinatieprogramma
Voor vragen over het vaccinatieprogramma en voor vragen over het coronavirus kan je het publieksinformatienummer 0800 – 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur) bellen. De vaccinatielocatie van GGD Hollands Midden in ECC Leiden is helaas niet telefonisch bereikbaar. Afspraken en vragen gaan via het landelijke telefoonnummer.

Telefoonnummer coronavirus: 0800 – 1351
Afspraak maken voor vaccinatie: 0800 – 7070
Website: www.ggdhm.nl/coronavaccinatie

Routebeschrijving